Usein kysytyt kysymykset Restolutionin kassajärjestelmistä

Kespro ja Restolution tarjoavat monipuolisen kassajärjestelmän HoReCa-alan yrityksille. Miksi valita juuri Restolution? Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset!

Julkaistu

Teksti

Restolution

Kuvat

Restolution & Kespro

Kespro ja Restolution tarjoavat kaikille HoReCa-toimijoille suunnitellun pilvipalveluna toteutetun kassajärjestelmän, jonka käyttö onnistuu verkkoselaimen kautta mistä vain.


Yonoton-logo

Usein kysytyt kysymykset

Mikä kassa minun kannattaisi valita?

Kassamallit ovat suunniteltu palvelemaan erilaisia ravintolakokonaisuuksia.

EASY kassa soveltuu erityisesti anniskeluravintoloille, lounasmyyntiin, kahviloille sekä pikaruokapuolelle.

SMART kassa soveltuu erityisesti pöytiintarjoiluun, sekä tilanteisiin, joissa tarvitaan paljon erityisominaisuuksia ja integraatioita muihin järjestelmiin.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Kaikki järjestelmät ja laitteistot ovat saatavilla heti varastosta.

Kuka huolehtii asennuksesta ja käyttöönotosta?

Restolutionin asiantuntijamme auttavat kaikissa asennusvaiheissa. Restolution kouluttaa järjestelmän käytön, sekä asentaa laitteistot, jotta voit olla varma, että kaikki tapahtuu ajoissa ja oikein!

Miten Kespro e-kuormaintegraatio toimii?

Kaikki nykyiset ja tulevat Restolution-käyttäjät voivat hyötyä ostojen keskittämisestä Kesprolle. Tarjoamme nyt Kespro e-kuormaintegraation veloituksetta kaikille nykyisille ja uusille Restolution-käyttäjille. Saapuvien kuormakirjojen myötä Restolution oppii täsmäyttämään Kespron tuoterekisterin asiakkaalla käytössä oleviin tuotteisiin.

Miten avaan verkkokaupan ravintolalleni?

Restolution-palvelu sisältää sisäänrakennetun verkkokaupan aina ilman kuukausimaksuja.

Bestorante-verkkokauppa tarjoaa yritykselle helpon, nopean ja kustannustehokkaan tavan julkaista tuotteita ja palveluita. Asiakkaat voivat tilata ja maksaa ruokansa mobiililaitteilla ja internet-selaimilla. Verkkokauppa antaa myös mahdollisuuden tilata ruokia suoraan pöydästä sähköisen ruokalistan avulla. Voit myös julkaista sähköisiä lahjakortteja.

Mitä on monikanavaisuus?

Monikanavaisuus tarkoittaa sitä, että ravintolan myyntikanavat siirtyvät toimipisteestä myös suoraan asiakkaan luokse. Erilaiset verkkokaupat ja itsepalvelukanavat ovat mahdollistaneet suoran yhteydenpitotavan asiakkaaseen ja tarkoittavat sitä, että lempiravintolat muistuvat mieleen paljon useammin kuin ohi kävellessä.

Tavalliset monikanavamuodot ovat perinteinen verkkokauppa, itsepalvelukassat tai itsepalvelutilausmuodot, joissa käytetään asiakkaiden omia mobiililaitteita hyväksi.

Itsepalvelutilaukset sopivat monelle asiakasryhmälle erittäin hyvin ja on tutkitusti todistettu, että keskiostokset kasvavat huomattavasti.

Miten voin itse kokeilla monikanavaisuutta?

Restolution-järjestelmä sisältää valmiin verkkokaupan, jossa toimivat kaikki takeaway- ja delivery-tyyppiset reaaliaikaiset tilauskanavat.

Tämän lisäksi voidaan ottaa käyttöön sähköinen ruokalista, pöytätilausominaosuus esimerkiksi QR-koodia käyttäen sekä paljon muita liiketoimintaa helpottavia ominaisuuksia. Verkkokauppa julkaistaan automaattisesti nettiin ilman mitään omia palvelimia tai kotisivuja.


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut kassajärjestelmistä koulutuksiin ja kursseihin – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä