Bolt.Works, Haaga-Helia, Medanta, Restolution ja Yonoton verkostoon

Me Kesprossa uudistamme foodservice-alaa palvelu kerrallaan. Nyt palveluverkostomme täydentyy syksyksi – tervetuloa Bolt.Works, Haaga-Helia, Medanta, Restolution ja Yonoton. Tutustu ja katso Kespron asiakkaille neuvotellut edut!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & kumppanit

Iloisia uutisia, ravintolayrittäjä! Laajennamme jälleen Kespron palveluverkostoa uusilla kumppanuuksilla, jotta voit kehittää liiketoimintaasi ja tehdä arjestasi taas hieman helpompaa. Henkilöstöpalveluita tarjoava Bolt.Works, koulutusten ja kurssien huippuosaaja Haaga-Helia, työvaatebisneksen uranuurtaja Medanta, maksuratkaisujen Restolution sekä ravintola-alaa mullistava teknologiatalo Yonoton tarjoavat nyt Kespron asiakkaille palvelujaan yksinomaan Kespron asiakkaille neuvotelluin eduin.

"Uusia palveluverkoston yrityksiä yhdistää ehdottomasti innovatiivisuus ja palo uudistaa ravintola-alaa – niin kuin meitä kesprolaisiakin. Jotta foodservice-ala kehittyy, tarvitaan rohkeita uudistajia ja pioneereja. En voisi olla tyytyväisempi tähän palvelukattaukseen, jota saamme Kesprossa tarjota asiakkaillemme yhteistyössä näiden tekijöiden kanssa", iloitsee Kespron kumppanipalveluverkostosta vastaava Service Manager Nina Hienonen.

Kespro Palvelut logo vaaka 1500x1000

Palveluiden tukkukauppa isolla P:llä

Uusien kumppanuuksien myötä Kespron kumppanipalveluvalikoima kattaa 24 palvelua. Verkostoon valitut palvelukumppanit ovat alansa parhaita osaajia, joilla on antaa lisäarvoa ravintolan liiketoiminnan arjen pyörittämiseen tai sen kehittämiseen.

Miten Kespron asiakkaan edut sitten saa käyttöön?

Kespro on neuvotellut palvelukumppanien kanssa vain Kespron asiakkaiden käyttöön tarkoitetut edut, kuten palveluja etuhintaan tai veloituksettomia lisäetuja. Saat edut käyttöön täyttämällä kunkin palvelukumppanin sivulla olevan yhteydenottolomakkeen. Voit myös kysyä lisää myyjältäsi tai Kespron asiakaspalvelusta. Tutustu uusiin palveluihin ja ota parhaat edut käyttöön!

Bolt.Works


Bolt.Works – Henkilöstöpalvelut ravintoloille

Onko yritykselläsi tarve lisätyövoimaan, mutta osaajat vielä puuttuvat? Ravintola-alalle jo voimakkaasti laajentunut Bolt.Works tarjoaa nykyaikaisen ja luotettavan tavan tarjota töitä ravintola-alan tekijöille sekä kanavan työnantajille löytää parhaat osaajat nopeasti.

Bolt.Works -sovelluksessa työntekijät voivat selata avoimia työpaikkoja, hakea mieluisiin tehtäviin sekä hyväksyä tarjottuja työtilaisuuksia. Työnantajat voivat arvostella tekijöiden työsuoritukset ja kutsua töihin myös jatkossa tutut osaajat.

Bolt.Works onkin ravintola-alan teknologiatalo, joka haluaa erottua henkilöstöalalla tarjoten alan parhaan teknologian avulla edun, jossa viiden tähden työsuorituksesta maksetaan vuokratyöntekijälle bonusta. Kespron asiakkaana saat (etuhintaan!) motivoituneet ja sitoutuneet HoReCa-osaajat nopeasti käyttöön.

Kespron asiakkaan Bolt.Works -edut

 • Työturvallisuuskartoitus veloituksetta
 • Henkilöstövuokraus: ravintolatyöntekijöiden rekrytointi etuhintaan
 • Suorarekrytointi -30 % & henkilöarviointietuna 1-2 finalistikandille (esihenkilötaso) arviointi veloituksetta
 • Ohituskaista kansainväliseen rekrytointiin


Haaga-Helia


Haaga-Helia – Kurssit ja koulutukset

Erityisesti syksy on mitä mahtavin aika uudistaa toimintaa ja kehittää koko henkilökunnan osaamista. Kespro tarjoaa yhteistyössä Haaga-Helian kanssa monipuolista tukea ravintola-alan yrityksille ja yhteisöille.

Haaga-Helia tarjoaa ajankohtaista tietoa ja mahdollistaa sekä ravintolayrittäjille että koko henkilökunnalle joustavia vaihtoehtoja kehittää ammattitaitoa, hyödyntää uusia innovaatioita ja vaikka opiskella kohti tutkintoa. Voit päivittää osaamistasi, verkostoitua alan ammattilaisten kanssa, opiskella joustavasti online-koulutusten avulla tai tilata räätälöityjä koulutuksia yrityksesi tarpeisiin.

Kespron asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua Haaga-Helian koulutuksiin etuhinnalla. Tutustu tarjontaan ja aloita kehitysmatkasi jo tänään!

Kespron asiakkaan Haaga Helia -edut

 • Haaga-Helian yrityskoulutukset -10 %
 • Haaga-Helian online-koulutukset -20 %
 • Räätälöidyt koulutukset etuhinnalla
 • Henkilökohtaisesti räätälöity opintopolkupalvelu


Medanta


Medanta – Työvaatteet

Koska viimeksi päivitit ravintolasi henkilökunnan työasut, olisiko nyt hyvä aika? Vai oletko vasta perustamassa uutta ravintolaa ja etsit ravintolan brändiin sopivia, uniikkeja työvaatteita?

Laadukas työvaate on tärkeä osa ravintola-alan ammattilaisen arkea. Hyvä työvaate tuntuu päällä mukavalta ja antaa itsevarmuutta. Lisäksi se kestää vaativaa ammattikäyttöä ja koneellista pesua. Vastuullisesti tuotettu työvaate on kestävä valinta myös tekstiiliturvallisuus huomioiden.

Kespron asiakkaana saat Medantan työvaatteet käyttöön ravintolasta kioskiin Kespron neuvottelemilla etuhinnoilla, tutustu ja tilaa!

Miksi valita Medanta?

 • Materiaalien ylivertaisuus
 • Materiaalien turvallisuus
 • Materiaalien ja tuotteiden helppo huollettavuus
 • Hyvä toimitusvarmuus
 • Asiakaskokemuksen nostaminen ja brändin rakentaminen
 • Kustannussäästöä kompaktilla mallistolla


Restolution


Restolution – Kassajärjestelmät

Kespro ja Restolution tarjoavat kaikille HoReCa-toimijoille suunnitellun kassajärjestelmän, joka on toteutettu pilvipalveluna. Käyttö onnistuu verkkoselaimen kautta mistä vain.

Restolutionin kehitys on jatkunut jo yli 10 vuotta tuhansissa ravintoloissa ja ominaisuusvalikoima on uskomattoman kattava! Tule mukaan käyttämään järjestelmää, joka joustaa juuri sinun tarpeissasi.

Kespron asiakkaan Restolution-edut

 • EASY-kassapaketti Kespron asiakkaille: Restolution EASY-kassapaketin hankinta ei ole ikinä ollut näin helppoa. Kespron asiakkaana saat ravintolakassan kaikilla lisälaitteilla kätevänä määräaikaisena kuukausimaksullisena pakettina. Kassapaketti sisältää kosketusnäytöllisen kassapäätteen, kuittitulostimen ja rahalippaan.
 • Edistyksellinen SMART-kassapaketti kuukausimaksulla: Restolution SMART-kassapaketti on suunniteltu vaativaan ravintolaympäristöön ja se sisältää satoja ravintoloille suunniteltuja erikoisominaisuuksia. Restolution ja Kespro toimittavat yhteistyössä kassapaketin, joka sisältää tyylikkään kosketusnäytöllisen 15” kassalaitteen, kuittitulostimen sekä rahalippaan.
 • Restolution-taustapalvelu Kespron uusille asiakkaille: Kespron uusille asiakkaille Restolution tarjoaa ravintolajärjestelmän erityisen kustannustehokkaalla paketilla, joka sisältää tarvittavat varastonhallinnalliset ominaisuudet sekä integroidun Kespro e-kuormatoiminnon.
 • Kespro e-kuorma Restolution-käyttäjille: Kaikki nykyiset ja tulevat Restolution-käyttäjät voivat hyötyä ostojen keskittämisestä Kesprolle. Tarjoamme nyt Kespro e-kuormaintegraation veloituksetta kaikille nykyisille ja uusille Restolution-käyttäjille.


Yonoton


Yonoton – pilvipohjainen kassajärjestelmä

Yonottoman asiakkaana hallitset koko monikanavaisen myynnin toimintoja yhdeltä samalta digitaaliselta alustalta. Tämä mahdollistaa ravintoloille merkittäviä kulusäästöjä ja ennen kaikkea helppoa arkea. Valitse nykyaikainen kassapalvelu ilman aloituskustannuksia ja kalliita integraatioita!

Yonoton on päätelaitteeton kassaratkaisu, joka mahdollistaa vain yhden alustan kassajärjestelmien, itsepalvelukioskien, keittiön tilaustenhallinnan, brändättyjen sovellusten ja verkkokauppojen käyttämiseen.

Kespro ja Yonoton tarjoavat Kespron asiakkaille markkinoiden ensimmäisen kassajärjestelmän, joka vastaanottaa korttimaksuja ilman erillistä maksupäätettä.

Kespron asiakkaan Yonoton-edut

 • 6 kk maksuton verkkokauppa
 • Alennus kuukausilisenssistä
 • Kuukausipohjainen laskutus Kespron kautta – ei isoja kertainvestointeja!

"Ei siis oikeasti tarvetta maksupäätteelle?" ja muut usein kysytyt kysymykset

Miten Yonoton toimii offline-tilassa? Entäs käsikassat? Mikä on Yorma? Katso nämä ja muut usein kysytyt kysymykset Yonottomasta!


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespron omien palvelujen lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaniyritystemme kanssa laadukkaita palveluita, jotka saat Kespron asiakkaana käyttöön räätälöidyin eduin ja hinnoin. Tarkkaan valitun palvelukumppaniverkoston tarjonta rakentuu tutkituista asiakkaidemme tarpeista sekä muuttuvan toimintaympäristön lähtökohdista. Verkostoon valitut palvelukumppanit ovat alansa parhaita osaajia, joilla on antaa lisäarvoa ravintolan liiketoiminnan arjen pyörittämiseen tai sen kehittämiseen.

Jo nämä alansa parhaat palveluntarjoajat ovat mukana Kespron palveluverkostossa!

Onko sinun yrityksesi seuraava Kespron palvelukumppani?

Oletko kiinnostunut muista palveluista tai oletko palveluntarjoaja, joka tuottaa ravintoloille suunnattuja palveluita? Ota yhteyttä Kespron palvelumyyntiin, niin jutellaan lisää mahdollisuuksista.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä