Tila- ja sisustussuunnittelu ravintoloille

Kespro tarjoaa yhdessä Suunnittelutoimisto Soihdun kanssa ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden uudistaa ilmettään tai luoda täysin uusia ratkaisuja. Ravintolan ollessa viihtyisä ja tilaratkaisultaan toimiva, asiakkaat ja työntekijät viihtyvät paremmin. Sekä toimiva että tunnelmallinen ympäristö aina kynnykseltä baaristiskille ja kaukaisimpaan loossiin saakka takaa asiakasviihtyvyyden lisäksi kannattavuuden.

Kespro tarjoaa yhdessä Suunnittelutoimisto Soihdun kanssa ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden uudistaa ilmettään tai luoda täysin uusia ratkaisuja. Ravintolan ollessa viihtyisä ja tilaratkaisultaan toimiva, asiakkaat ja työntekijät viihtyvät paremmin. Sekä toimiva että tunnelmallinen ympäristö aina kynnykseltä baaristiskille ja kaukaisimpaan loossiin saakka takaa asiakasviihtyvyyden lisäksi kannattavuuden.

Tila- ja sisustussuunnittelun ratkaisut kerralla kuntoon

Suunnittelutoimisto Soihtu Oy on kustannustehokas, moderni ja helposti lähestyttävä tapahtuma- ja tilasuunnittelutoimisto kaiken kokoisille ravintola-alan projekteille. Suunnittelutoimisto Soihtu toimii tiiminä siellä missä sinäkin – ja tekee työn tarvittaessa myös etänä. Yli 20 vuoden tapahtuma- ja tilasuunnittelukokemuksella soihtulaiset pystyvät löytämään ja tarjoamaan sekä käytännölliset, toimivat että turvalliset tila- ja sisustusratkaisut mihin tahansa kohteeseen. Soihtu tarjoaa yhdessä Kespron kanssa yhden kanavan brändisi näkyvyystuotteiden tilaamiselle. Oli tarve uudelle ilmeelle, hinnannäyttäjille tai ikkunateippauksille – Soihdulta saat kaiken, myös avaimet käteen-periaatteella!

Kättelykoni

Vain Kespron
asiakkaille!

Kespron yritysasiakkaana saat Soihdun tila- ja sisustussuunnittelupalvelut
–10 %​​

Tietokoneikoni

Luovia, toimivia ideoita ja toteutuksia

Tilojen potentiaalin hyödyntäminen ja uusien mahdollisuuksien löytäminen on Soihdun ammattilaisten ydinosaamista!

Tietokoneikoni

Tuotantovalmiit kuvat ja suunnitelmat

Älä käytä omia resurssejasi tilamuutoksien pohdiskeluun – saat Soihdulta työarvion viikossa!

Sopimusikoni

Kelpaisiko avaimet käteen -toteutus?

Soihtulaiset pitävät huolta sekä budjetistasi että projektin aikatauluista – halutessasi myös avaimet käteen -ratkaisuna


Palvelut

Monipuolinen
palveluvalikoima

Myymälä-, ravintola-, opaste-, tila- ja sisustussuunnittelupalvelut kaiken kokoisille projekteille. Pop-up -myymälät, tapahtuma- ja messupalvelut niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. 

Konseptointipalvelu

Konseptien suunnittelu, ilmeen freesaus, lokalisointi- ja istutuspalvelut pysyviin ja väliaikaisiin kohteisiin.

Tilasuunnittelupalvelu

Kahviloiden, ravintoloiden, kioskien ja huoltoasemien tilasuunnittelua. Kokonaiskuvan tueksi Soihtu tekee aina myös 3D -havainnekuvat, pohja- ja rakennekuvat sekä suunniteltavasta tilasta että mittatilaustuotteista.​

Tarvittavat
hankintaratkaisut

Esimerkiksi yksittäisten kalusteiden ja esillepanoratkaisujen suunnittelu ja tuotannon koordinointi järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

360-projektinhallinta

Kokonaisvaltainen projektinhallinta ja tuotannon koordinointi – halutessanne avaimet käteen tai osaksi sovituin osioin koordinoituna. Laajan kumppaniverkoston avulla Suunnittelutoimisto Soihtu pystyy tarjoamaan vaihtoehtoisia ratkaisuja aina asiakkaan budjettia ja aikataulua kunnioittaen.

Myös tapahtumatuotantoa!​

Suunnittelutoimisto Soihtu tarjoaa yli 15 vuoden kokemuksella yritys- ja messutapahtumien suunnittelu- ja tuottajapalveluja, kotimaassa ja ulkomailla.

Aloitetaan suunnittelu

Ravintolan astiaratkaisut

Viimeistele sisustus teemaan sopivilla astioilla – kaikki ratkaisut Kesprosta

Kun suunnitelet sopivia sisustusratkaisuja ravintolaan soihtulaisten kanssa, on yleensä viimeistään hyvä hetki pohtia myös haluttuja ja sisustukseen sopivia astiahankintoja – tässä auttaa Astiatukku Kespro. Samalla kannattaa myös pohtia teemaan sopivat kukka- ja viherkasviratkaisut Vihannestukku Kespron valikoimasta. Suunnittelutoimisto Soihdun ja Kespron ammattilaiset kertovat ideat, kuinka saat asiakkaan tuntemaan olonsa mukavaksi ravintolassa ja palaamaan yhä uudelleen. Viihtyisässä ja huolellisesti suunnitellussa ravintolassa viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat. Kaunis ympäristö halutaan yleensä ikuistaa ruokakuvien kera sosiaaliseen mediaan – tämä taas on parasta markkinointia ravintolallesi.


Usein kysytyt kysymykset

"Milloin on sopiva aika miettiä ravintolan tila- ja sisustussuunnitteluratkaisuja?"

Paras lopputulos saadaan aikaan, kun yhteinen suunnittelumatka aloitetaan mahdollisimman pian liikeidean syntymisestä tai sisustuksen muutostarpeen heräämisestä. Sopiva aikataulu vaihtelee useista kuukausista muutamiin viikkoihin.

"Mitä asioita tulisi miettiä etukäteen ennen ravintolan tila- tai sisustussuunnittelun aloitusta?"

Ainakin budjetti, aikataulu, projektin laajuus ja muutostyön tavoite olisivat hyvä olla selvillä ennen projektin aloitusta. Soihdun ammattilaiset auttavat tavoitteiden määrittelyssä!

"Mitä ravintolan tila- tai sisustussuunnitteluun sisältyy?"

Suunnittelutoimisto Soihtu tekee ehdotukset tilan ilmeestä 3D-mallinnuksin sekä ehdotukset pohjasta, joista yhdessä valittu suunnitelma jatkotyöstetään tuotantokuviin.

"Miten löydän parhaat tekijät ravintolan muutos- ja remonttitöiden tekemiseen?"

Soihtu kilpailuttaa puolestasi parhaat kaluste- ja materiaalitoimittajat sekä remontin tekijät.

"Kuinka paljon pystyn vaikuttamaan itse suunnitelmaan?"

Juuri niin paljon kuin haluat! Jokainen Soihdun projekti tehdään aina asiakkaan toiveita, budjettia ja tarpeita kunnioittaen. Tarvittaessa Soihtu hoitaa koko projektin alusta loppuun.

"Mitä astiahankintojen osalta tulee huomioida, jotta varmistan haluamani tuotteet?"

Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee. Jotta voit valita parhaat astiaratkaisut mahdollisimman laajasta Astiatukku Kespron valikoimasta, olethan liikeenteessä astiasuunnittelun kanssa hyvissä ajoin. Uutta ravintolaa perustaessa kannattaa olla yhteydessä astiamyyntiin viimeistään 12 viikkoa ennen ravintolan avaamista.

Tuoreimpia kuulumisia