Aterimistaan tunnettu Amefa viettää 90-vuotisjuhlavuottaan

Amefan aterimilla on katettu pöytiä ympäri maailmaa jo vuodesta 1931 lähtien, jolloin Saksasta tullut Eugen Hollaender perusti Apeldoornin veitsitehtaan Alankomaihin.

Julkaistu

Teksti

Amefa & Kespro

Kuvat

Amefa

Partaterien valmistuksella yritystoimintansa aloittanut Hollaender laajensi tuotantoaan aterimiin kilpailun lisääntyessä. 40-luvun loppupuolella partaterien valmistus loppui kokonaan ja yritys keskittyi ruokailuvälineisiin. Nyt, 90 vuotta yrityksen perustamista myöhemmin, Amefa on yksi maailman suurimmista ruokailuvälineiden, kattaustarvikkeiden ja keittiövälineiden toimijoista, joka kehittyy jatkuvasti foodservice-alan tarpeiden mukaisesti. Yrityksen tuotteita myydään yli 65 maassa ympäri maailman.

Amefan aterimet sopivat arjen ja juhlan ruokailuun. Tuotteiden suunnittelussa seurataan aikaa ja huomioidaan trendit. Huolellisesti hiotut, persoonalliset yksityiskohdat kauniissa aterimissa viimeistelevät ruokailuhetken tunnelman ja tekevät elämyksestä entistäkin nautinnollisemman.

Tuotteiden valmistusprosessi on erittäin huolellinen ja tarkka. Aterimien valmistusmateriaali on 18/0 ruostumatonta terästä (magnetisoituva) ja Premiere-sarjojen korkealaatuista 18/10 ruostumatonta terästä.


Kuvioinnit ihastuttavat myös aterimissa

Erilaiset kuvioinnit ja tekstuurit toimivat katseenvangitsijoina lautasten lisäksi myös aterimissa. Ruokailuvälineissä muotoilu ei ainoastaan tuo tuotteelle kaunista ulkonäköä, vaan vaikuttaa myös merkittävästi käsituntumaan. Miellyttävän tuntuiset aterimet ja niiden ergonominen muotoilu tuo oman positiivisen lisänsä aterioinnin kokonaiskokemukseen.

Taottu kuviointi tuo aterimille tyylikkään ripauksen rouheutta kattaukseen.

Amefa Felicity cutlery 1500x1000

Amefa Felicity -sarjan ”hammered”-kuvioidut aterimet ovat uutuustuotteita Kespron valikoimassa. Taottu kuviointi tuo aterimille tyylikkään ripauksen rouheutta kattaukseen. Kiiltävä pinta antaa modernin ilmeen mihin tahansa tilanteeseen. Tuoteperheeseen kuuluu ruokahaarukan, -veitsen ja -lusikan lisäksi jälkiruoka-aterimet sekä kakkuhaarukka, kahvi-/teelusikka ja lattelusikka.

Amefan tuotteet vain Kesprosta


Amefan tuotteet ovat saatavilla ravintoloihin vain Kesprosta. Aterimien lisäksi yrityksen tarjoilutuotteilla on merkittävä rooli HoReCa-kanavassa. Kespron valikoimista löytyy Buffet -sarjan tuotteita: kauhoja, kakkulapioita ja annostelulusikoita. Näihin, Felicity -sarjan uutuuksiin sekä muihin Amefan tuotteisiin voi tutustua tarkemmin Astiakuvastossa, Kespronet-tilauskanavassa sekä paikan päällä Helsingissä Astiatukku Kespro Showroomilla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä