Uusia makuja raakakypsennyksellä

Kylmät alkuruoat ovat jouluisten buffetpöytien kestosuosikkeja, joiden mukaan asiakkaat monesti valitsevat ravintolan. Vaihtelua alkuruokiin saa erilaisilla raaka-aineilla ja niiden valmistusmenetelmillä, kuten raakakypsennyksellä.

Julkaistu

Ajankohtaisia reseptivinkkejä juhlakaudelle!


Jääkellarin nierää

Nieriä valmistetaan jääkellarin liemessä, jolloin kala kypsyy tasaisesti. Mausta liemi valitsemillasi kuivayrteillä ja viipaloi tai paloittele nieriä haluamallasi tavalla.


Sokerisuolattua lohta kardemummalla

Klassinen sokerisuolattu lohi valmistuu kuutioidusta lohinopasta tunnissa! Mausta sokerisuolaseos esimerkiksi jauhetulla kardemummalla, jolloin siihen saadaan ripaus joulun makua.


Siikaceviche


Siikaceviche raikastaa täyteläisen ja vahvojen makujen juhlapöydän. Kuutioi nahattomat siikafileet valmiiksi ja kypsennä sitrus-oliiviöljyseoksella samana päivänä. Tuore ananas ja jalapeno täydentävät makua.


Tilli-sipulisilakat, piparjuurta ja graavattua keltuaista

Menu Tillisilakat koristellaan graavatulla keltuaisella ja tuoreella piparjuurella.


Pikkelöidyt keltajuuret ja merileväkaviaaria

Keltajuuret kypsyvät pikkeliliemessä, ja ne koristellaan rapsakalla merileväkaviaarilla sekä kevyesti sokeriliemessä käytetyillä tyrnimarjoilla. Keltajuuri toimii joko alkupalana tai pääruokien lisukkeena.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä