Suunnittele ravintolan joulukattaus ajoissa

Astioilla ja koko kattauksella on suuri merkitys tunnelman luomiseen ravintolassa. Astiatukku Kespron tuotteilla toteutat joulun juhlapöydän ilmeen kaikkiin tyyleihin.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö

Kuvat

Amefa ja Kespro

Joulun aikaan kattauksen merkitys korostuu, kun ravintolaan kokoonnutaan nauttimaan kiireettömästi ja tunnelmoimaan juhlakauden kohtaamisissa. Oli tyyli kattauksessa mikä tahansa, kokonaisuus ratkaisee. Joulun tunnelman saa loihdittua rentoon, moderniin, juhlavaan, arvokkaaseen ja perinteiseen pöytään, kun astiat ovat tyyliin sopivat ja ilmettä viimeistelevät erilaiset koristeet ja kukat sekä pehmeä valaistus.

Aterimilla on väliä

Monesti kattauksessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä näyttäviin lautasiin tai vaikkapa koristeellisiin laseihin. Aterimet ovat kuitenkin olennainen osa kokonaisuutta ja niitä vaihtelemalla on mahdollista muokata kattauksen ilmettä moneen suuntaan. Muista kattauksen osista riippuen, monet aterimet sopivat niin juhlavaan kuin arkisempaankin tunnelmaan.

Uutuutena Astiatukku Kespron valikoimissa on saatavilla Amefan tyylikkäät, mattapintaisen mustat Austin Black -sarjan aterimet, jotka sopivat mainiosti luomaan joulupöytään modernimpaa ilmettä. Aterimet valmistetaan 18/0 ruostumattomasta teräksestä (magnetisoituva).

Amefa 1410 Austin Black 1500x1000 2 Amefa Austin Black -sarjan aterimet huokuvat modernia tyylikkyyttä. Aterimille suositellaan neutraaleja tai heikosti emäksisiä pesuaineita.

Amefa Felicity Hammered -sarjan taottu kuviointi tuo ripauksen rouheutta kattaukseen. Aterimissa yhdistyy kiiltävä- ja mattapinta, jonka ansiosta ne ovat rouheudestaan huolimatta myös juhlavia. Muotoilultaan romanttisemman Amefa Elegance -sarjan aterimet ovat sen sijaan ratkaisu perinteisempään joulupöytään.

Amefan tuotteet ovat saatavilla ravintoloihin vain Kesprosta. Aterimien lisäksi yrityksen tarjoilutuotteilla on merkittävä rooli HoReCa-kanavassa. Astiatukku Kespron valikoimista löytyy Buffet -sarjan tuotteita: kauhoja, kakkulapioita ja annostelulusikoita.

Amefa 3319 Felicity cutlery 1500x1000 Amefa Felicity -sarjan aterimissa yhdistyy kiiltävä teräs ja mattapintainen taottu kuviointi.

Laseissa yhdistyvät näyttävä ulkomuoto ja käytännöllisyys

Ranskalaisen Arcorocin valikoimasta uusina tuotesarjoina Astiatukku Kesprolle ovat saapuneet kaunislinjaiset Arc Chef & Sommelier Open’Up- ja Sublym -lasit. Näyttävän ulkomuodon lisäksi laseissa on käytännöllisiä ominaisuuksia. Open’Up -sarjan laseissa muun muassa lasipesän kulma toimii samalla kaatomittana.

Arcorocin -lasit tunnetaan paitsi tyylikkäästä muotoilustaan, myös erittäin hyvästä kestävyydestään. Lyijytön Krysta™-kristallilasimassa on 30 % kestävämpää kuin tavallinen kristallilasi ja lisäksi täysin läpinäkyvää. Krysta™ säilyttää kirkkautensa jopa 2 000 pesukerran jälkeen. Open’Up- ja Sublym -viinilasit, kuten kaikki muutkin Chef & Sommelier -sarjan lasit, on valmistettu Krysta™-massasta.

Jouludrinkit kuohuviinit vaaka-166 1500x1000 Arc Chef & Sommelier Open’Up -laseissa lasipesän kulma toimii kaatomittana.

Tunnelman viimeistelevät kukat ja koristeet

Viimeisen silauksen kattaukseen saat Vihannestukku Kespron kukka- ja viherkasvivalikoimasta. Kukkien lisäksi voit luoda tunnelmaa havuilla ja kävyillä sekä hedelmillä, yrteillä ja pähkinöillä. Luonnollisilla tuotteilla tuot samalla tilaan tunnelmaa korostavaa tuoksua. Valaistukseen oman tunnelmallisen lisänsä tuovat kynttilät, lyhdyt sekä erilaiset valoketjut. Koristele myös ravintolan sisäänkäynti kutsuvaksi havuilla ja ulkotulilla.

Joulukattaus-142 openup hedelmat 1500x1500Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä