Vihannestukku Kespron kukkavalikoima elää sesongissa

Tiesithän, että voit tilata Kesprosta myös tuoreet kukat ja kasvit ravintolaasi?

Julkaistu

Teksti

Kespro

Vihannestukku Kesprossa kukkavalikoimaan ja sen kehittämiseen panostetaan nyt entistä enemmän. Tarjolla on laaja valikoima, joka sisältää vuodenajasta riippuen vaihtelevan määrän niin viherkasveja, leikkokukkia kuin ruukkukasveja sisä- ja ulkokäyttöön.

Kuten kasvikset, kukat ja kasvit elävät vahvasti sesongeissa. Näin ollen valikoima päivittyy joka kuukausi. Ajantasaisen tilanteen saat selville tilauskanava Kespronetistä Vihannestukun sivulta, viikoittain asiakkaille julkaistavalta myyntilistaltamme, Kespron asiakaspalvelusta tai kysymällä omalta myyjältäsi.

Millaisia kukkia toivoisit omaan ravintolaasi? Kerro toiveesi Kespron asiakaspalveluun, omalle myyjällesi tai sähköpostitse osoitteeseen kesprovihannestukku@kesko.fi!

tulppaani

Kukkien avulla viihtyisä ja raikas ilme ravintolaan

Ruoka on ravintolassa toki kaiken a ja o, mutta visuaalisen ilmeen merkitystä suosioon ei kannata vähätellä. Sen avulla on helppo erottautua kilpailijoista ja jättää asiakkaaseen vahva muistijälki. Varmaa on sekin, että ruoan ja palvelun puolesta onnistunut ravintolakokemus vahvistuu entisestään, kun ympäristö on miellyttävä ja viihtyisä.

Kokonaisuutta ravintoloissa rakentavat niin ravintolan astiat, värimaailma, huonekalut kuin itse liiketila, mutta kun tarkastellaan tuoreiden kukkien ja kasvien asemaa, on selvää, että kukallinen päihittää kukattoman mennen tullen.

Korista ravintolan sisääntuloaula tai tiski näyttävillä sesongin kimpuilla tai isommilla viherkasveilla. Leikkokukat ihastuttavat ruokapöydissä siinä missä pienemmät ja helppohoitoiset viherkasvit esimerkiksi wc-tiloissa tai ikkunalaudoilla.

kattaus-kukka-asetelma

Jakamiskulttuurin, sosiaalisen median, visuaalisuuden ja suosituksiin perustuvan suosion aikakaudella ravintolan yksityiskohdilla on todella väliä.

Huolellisesti mietittynä ravintolan visuaalisuus tuo parhaassa tapauksessa myös hinta-laatumielikuvaan positiivista muutosta. Vai milloin viimeksi itse onnistuneen ruokaelämyksen jälkeen jossain viihtyisässä ravintolassa asioidessasi koit hinnan kalliiksi? Tai milloin olisit ollut valmis maksamaan ravintolassa euroakaan extraa, kun miljöö oli ainoastaan mukiinmenevä?

Kespro-kukkavalikoima-kevät2020

3 syytä lisätä kukkia tilauslistalle + vinkki kannattavaan lisämyyntiin!

1. Tuoreet kukat tuovat ravintolaan tuoreen, arvokkaan, laadukkaan ja raikkaan ilmeen helposti. Valitse kukat, jotka tukevat ravintolasi brändi-ilmettä ja sopivat tilanteeseen.

2. Kukat ja kasvit ovat omiaan positiivisen ja mieleenpainuvan muistijäljen jättämisessä… sekä tietenkin kuvissa, joihin ravintola-asiakkaat ihastuksensa taltioivat, ja jotka he lähes poikkeuksetta myös jakavat eteenpäin!

3. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, kun tilaat ja saat kukat muun kuorman mukana suoraan ravintolaasi!

+ Vinkki: myy kukkia ravintolasta mukaan myös asiakkaille!

Mikä olisikaan ihanampaa kuin maksaa ruoan lisäksi extraa ja saada ravintolapöytää koristanut kukkakimppu mukaan kotiin viettäväksi? Tai vaihtoehtoisesti ostaa kimppu aulaa koristavasta valikoimasta kotiin lähtiessä? Jälkimmäisessä tapauksessa pöydät kannattaa kukittaa esimerkiksi yksittäisillä, lyhyeksi leikatuilla ja pieneen maljakkoon tai lasiin asetetuilla neilikoilla, ruusuilla, eucalyptuksen oksilla tai trendikkäillä kuivakukilla tai heinillä – näyttävää, helppoa ja kustannustehokasta!

vihannestukku-kukkavalikoima-pikkukimppu

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä