Viihtyvä asiakas ostaa enemmän – panosta ravintolan kukkiin ja kasveihin

Sisustuksen yksityiskohdat, kuten vehreät kasvit, luovat eloa ravintolaan. Kukat ja kasvit salissa tekevät tilasta paitsi viihtyisän, myös rentouttavan ja kuvauksellisen. Visuaalisesti kiinnostava tila päätyy lisäksi kuvina sosiaaliseen mediaan.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Helpoin tapa muuttaa ravintolan tai kahvilan ilmettä, ja tehdä välitön visuaalinen vaikutus asiakkaaseen, on viimeistellä tila kasveilla. Se voi kuulostaa työläältä ja kalliilta, mutta todellisuudessa jo pienellä panostuksella saa aikaan isoja muutoksia. Eikä siihen vaadita sisustussuunnittelijan tutkintoa.

Kespro-joulukukat-0230 astiat Pikkujoulujen tunnelma viimeistellään kattauksen kukilla ja kynttilöillä. Kuvien astiat Astiatukku Kespron valikoimista.

Kasveja eri tarkoituksiin

Kasveilla voi luoda erilaisia tiloja tilan sisällä: suuremmilla viherkasveilla voi jakaa tilan yksityisyyttä antaviin nurkkauksiin. Pienet kasvit ja leikkokukat ovat puolestaan suloisia kattauksessa, mutta on lisäksi hyvä miettiä, olisiko tilassa mahdollista laittaa kukkia esimerkiksi seinille tai kattoon roikkumaan? Kasvit ja tekstiilit vaikuttavat positiivisesti myös tilan akustiikkaan.

Kun tila on viihtyisä, asiakas jää pidemmäksi aikaa – ja ostaa enemmän.

Kespro-joulukukat-0287 muovikuusi

Joulun tunnelma ja tuoksut

Kukat ovat myös helppo keino ilmentää kauden juhlia tilan sisustuksessa. Syksyn ja talven sävyt löytyvät esimerkiksi erilaisista kanervista, jotka sopivat talvella myös ulkotilojen sisustamiseen. Erilaiset valmiit asetelmat helpottavat suunnittelutyötä ja kasvivalintoja, jos oma kiinnostus tai aika ei riitä sommitelmien tekoon. Amaryllis tai skandinaavinen huonekuusi on tyylikäs keino somistaa sali tai noutopöytä jouluasuun.

Tilaa kasvit vaivattomasti samassa kuormassa muiden tuotteiden kanssa.

Kespro-joulukukat-0222 hyasintti

Leikkokukilla voi leikitellä ympäri vuoden. Klassiset ruusut ja muut yksittäiset kukat toimivat pienenkin pöydän somistamisessa. Jo pieni, vihreä oksa osana kattausta saa aikaan viimeistellyn, tyylikkään vaikutelman. Valmiit kimput ovat puolestaan upeita yksityiskohtia esimerkiksi baaritiskillä, noutopöydässä tai vastaanotossa. Pieni kukka tai kasvi wc-tiloissa yhdistettynä esimerkiksi kynttilän tai huonetuoksun kanssa tuo välittömästi viihtyisän, huomioonottavan tunnelman.

Yksityiskohdat päätyvät todennäköisemmin myös asiakkaiden puhelimien kautta sosiaaliseen mediaan. On perusteltua panostaa raikkaaseen ilmeeseen, jonka saa helpoiten aikaan tuoreilla kukilla ja kasveilla. Kokeile ravintolan sisustuksessa ja kattauksessa myös kauniita yrttejä.

Kespro-joulukukat-0255

Kaikki tuotteet yhdellä tilauksella

Säännöllisesti muutaman viikon välein vaihtuva kukka- ja viherkasvivalikoima ravintoloille löytyy Vihannestukku Kesprosta. Säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat kukat ja kasvit samalla tilauksella muun kuorman kanssa. Nyt kukkaosastollamme on runsaasti talvikauden kukkia: katso ajantasainen valikoima Kespronetistä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä