Viihtyvä asiakas ostaa enemmän – panosta ravintolan kukkiin ja kasveihin

Sisustuksen yksityiskohdat, kuten vehreät kasvit, luovat eloa ravintolaan. Kukat ja kasvit salissa tekevät tilasta paitsi viihtyisän, myös rentouttavan ja kuvauksellisen. Visuaalisesti kiinnostava tila päätyy lisäksi kuvina sosiaaliseen mediaan.

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Sisustuksen yksityiskohdat, kuten vehreät kasvit, luovat eloa ravintolaan. Kukat ja kasvit salissa tekevät tilasta paitsi viihtyisän, myös rentouttavan ja kuvauksellisen. Visuaalisesti kiinnostava tila päätyy lisäksi kuvina sosiaaliseen mediaan.

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Helpoin tapa muuttaa ravintolan tai kahvilan ilmettä, ja tehdä välitön visuaalinen vaikutus asiakkaaseen, on viimeistellä tila kasveilla. Se voi kuulostaa työläältä ja kalliilta, mutta todellisuudessa jo pienellä panostuksella saa aikaan isoja muutoksia. Eikä siihen vaadita sisustussuunnittelijan tutkintoa.

Print Large 1800x-Joulukattaus-083 Pikkujoulujen tunnelma viimeistellään kattauksen kukilla ja kynttilöillä. Kuvien astiat Astiatukku Kespron valikoimista.

Kasveja eri tarkoituksiin

Kasveilla voi luoda erilaisia tiloja tilan sisällä: suuremmilla viherkasveilla voi jakaa tilan yksityisyyttä antaviin nurkkauksiin. Pienet kasvit ja leikkokukat ovat puolestaan suloisia kattauksessa, mutta on lisäksi hyvä miettiä, olisiko tilassa mahdollista laittaa kukkia esimerkiksi seinille tai kattoon roikkumaan? Kasvit ja tekstiilit vaikuttavat positiivisesti myös tilan akustiikkaan.

Kun tila on viihtyisä, asiakas jää pidemmäksi aikaa – ja ostaa enemmän.

Joulun tunnelma ja tuoksut

Kukat ovat myös helppo keino ilmentää kauden juhlia tilan sisustuksessa. Syksyn ja talven sävyt löytyvät esimerkiksi erilaisista kanervista, jotka sopivat talvella myös ulkotilojen sisustamiseen. Erilaiset valmiit asetelmat helpottavat suunnittelutyötä ja kasvivalintoja, jos oma kiinnostus tai aika ei riitä sommitelmien tekoon. Amaryllis tai skandinaavinen huonekuusi on tyylikäs keino somistaa sali tai noutopöytä jouluasuun.

Print Large 1800x-Joulukattaus-110 Pienikin oksa elävöittää kattausta. Tilaa tunnelmalliset lämpökynttilät tästä.

Tilaa kasvit vaivattomasti samassa kuormassa muiden tuotteiden kanssa.

Leikkokukilla voi leikitellä ympäri vuoden. Klassiset ruusut ja muut yksittäiset kukat toimivat pienenkin pöydän somistamisessa. Jo pieni, vihreä oksa osana kattausta saa aikaan viimeistellyn, tyylikkään vaikutelman. Valmiit kimput ovat puolestaan upeita yksityiskohtia esimerkiksi baaritiskillä, noutopöydässä tai vastaanotossa. Pieni kukka tai kasvi wc-tiloissa yhdistettynä esimerkiksi kynttilän tai huonetuoksun kanssa tuo välittömästi viihtyisän, huomioonottavan tunnelman.

Yksityiskohdat päätyvät todennäköisemmin myös asiakkaiden puhelimien kautta sosiaaliseen mediaan. On perusteltua panostaa raikkaaseen ilmeeseen, jonka saa helpoiten aikaan tuoreilla kukilla ja kasveilla. Kokeile ravintolan sisustuksessa ja kattauksessa myös kauniita yrttejä.

Print Large 1800x-Joulukattaus-061 Nahkealehtiset kasvit pysyvät pitkään tuoreina myös ilman vettä esimerkiksi servetin tai lautasen päälle aseteltuna.

Kaikki tuotteet yhdellä tilauksella

Säännöllisesti muutaman viikon välein vaihtuva kukka- ja viherkasvivalikoima ravintoloille löytyy Vihannestukku Kesprosta. Säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat kukat ja kasvit samalla tilauksella muun kuorman kanssa. Nyt kukkaosastollamme on runsaasti talvikauden kukkia: katso ajantasainen valikoima Kespronetistä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä