Ratkaisut ravintolan sisustussuunnittelu- ja tilaprojekteihin Kesprosta

Kespro ja Suunnittelutoimisto Soihtu tarjoavat Kespron asiakkaille ainutlaatuisen tilaisuuden saada ravintolan tila- ja sisustussuunnitteluratkaisut kerralla kuntoon – oli kyseessä sitten uusi ravintola tai pelkkä ilmeen päivitys.

Julkaistu

Teksti

Suunnittelutoimisto Soihtu & Kespro

Kuvat

Adobe Stock, Suunnittelutoimisto Soihtu & Kespro

1. Rento ja tyytyväinen henkilökunta = ostavat asiakkaat

Kaikista tärkein: pidä huolta työntekijöistäsi, niin he pitävät huolta asiakkaistasi! Työntekijöiden viihtyvyys ja turvallisuus työympäristössä parantavat samalla ravintolan asiakaspalvelua. Työhyvinvointi näkyy ulospäin, vastaa siis sinäkin työntekijöittesi tarpeisiin, jotta he pitävät asiakkaistasi parempaa huolta. Mitä kauemmin asiakas viihtyy tilassa, sitä enemmän hän tutkimusten mukaan kuluttaa euroja ja tulee uudelleen. Tähän kun lisätään vielä maistuva menu, kokonaisvaltainen elämys on taattu.

Tunnelmallinen ravintola saa asiakkaan viihtymään kauemmin – ja ostamaan enemmän.
Satu Pekkala, Suunnittelutoimisto Soihtu

Kespro Palvelut Suunnittelutoimisto Soihtu ravintola sisustus meksikolainen tuolit AdobeStock 112265335

2. Älä hae pikavoittoja ravintolan sisustuksessa – panosta aikaa kestäviin ratkaisuihin

Hyvin suunnitellulla tilalla varmistat asiakkaittesi ja työntekijöittesi viihtyvyyden, sekä myös brändisi näkyvyyden. Se minkä asiakas näkee, on vain yksi osa hyvää tilasuunnittelua. Yhtä tärkeää on tilan paras mahdollinen toiminnallisuus, jonka avulla voidaan maksimoida tehokas ja turvallinen työympäristö viihtyisän asiakasympäristön lisäksi. Soihdun jokainen projekti lähtee asiakkaan tarpeesta tehdä nykyiseen tilaan jokin muutos. Soihtulaiset kuuntelevat haasteet ja toiveet sekä etsivät niihin parhaat ratkaisut.

Soihtulaisten luovan suunnittelun perustana on tehtyjen suunnitelmien kustannustehokas toteutettavuus. Suunnittelutyön kustannustehokkuus perustuu Suunnittelutoimisto Soihdun ammattilaisten osaamiseen materiaaleista ja toteutusmalleista. Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun pohjalta Suunnittelutoimisto Soihdun ammattilaiset suunnittelevat erilaisia alustavia ideoita, joista lähdetään yhdessä työstämään lopullista suunnitelmaa. Toiminnallisuus, kustannustehokkuus ja hyvä suunnittelu takaa onnistuneen ja aikaa kestävän investoinnin.

Jokainen projekti tarjotaan myös avaimet käteen palveluna, jolloin Soihtu johtaa projektia ja huolehtii puolestasi muutoksesi valmistumisesta. Asiakkaan ja suunnittelutiimin välinen tiivis vuorovaikutus prosessin aikana on avain parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Soihtulaiset sitoutuvat asiakasprojekteihin aina koko sydämellä.

Toiminnallinen + viihtyisä ravintola = ostava ja uudelleen palaava asiakas.

Kespro Palvelut Suunnittelutoimisto Soihtu ravintola meksikolainen valoteksti AdobeStock 112259356 Mieleen jäävät yksityiskohdat halutaan yleensä ikuistaa myös sosiaaliseen mediaan. Kuvat ravintolan omaperäisestä valotaulusta iskevällä sloganilla tägätään parhaassa tapauksessa julkaisuihin ravintolasi paikkasijainnilla. Siten entistä useampi uusi asiakas tietää tulla käymään!

3. Miten teistä puhutaan somessa?

Vaikka aikaa kestävät ratkaisut ovat aina tila- ja sisustussuunnittelun perusta, kannattaa miettiä "se jokin" asia, jonka asiakkaat muistavat juuri sinun ravintolastasi. Syömiseen käytettävät aistit eivät ehkä nykypäivänä enää yksinään riitä markkinoinnin tueksi. Miksi ei luoda ympäristöä, jossa muutkin aistit otetaan huomioon, ehkä jopa yllättävällä tavalla?

Persoonallinen valotaulu hauskalla sloganilla, pöytäkohtainen taustamusiikki tai laskun mukana tuleva kiitospostikortti yllättävät ja jäävät asiakkaan mieleen.

Odotukset ylittävä asiakaspalvelu muistetaan aina parhaiten ja sitä suositellaan myös ystäville ja työkavereille. Upean erikoisista yksityiskohdista myös lisätään usein julkaisuja sosiaaliseen mediaan, mikä taas kasvattaa ravintolasi orgaanista näkyvyyttä halutussa kohderyhmässä.

Astiatukku-uutuudet-2022-Bonna-0699 Astiatukku Kespron kokeneet astiamyynnin ammattilaiset haluavat löytää ravintolaasi parhaat astiaratkaisut astioista aterimiin sekä työvaatteista toimistotarvikkeisiin. Muista myös Astiatukku Kespro Showroom Helsingin Tukkutorilla!

Sopiva aika astiahankinnoille saattaa olla tilaustuotteiden kohdalla jopa useita kuukausia ennen toimitustarvetta. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä monipuolisemmasta valikoimasta voit tehdä hankintaratkaisut ravintolaan.
Niina Lindman, Kespro

4. Kun on aika miettiä ravintolan sisustusta, on aika tilata myös astiat

Jotta varmistat parhaat astiaratkaisut laseista, lautasista ja aterimista tarjoiluastioihin asti, muista olla ajoissa liikenteessä myös astiasuunnittelun kanssa! Astiatukku Kespron monipuolisesta valikoimasta löydät parhaat ratkaisut oli ravintolasi tyyli sitten klassinen, rouhea, moderni tai jotain näiden väliltä. Uutta ravintolaa perustaessa kannattaa olla yhteydessä astiamyyntiin 12 viikkoa ennen ravintolan avaamista.

"Sopiva aika astiahankinnoille saattaa olla tilaustuotteiden kohdalla jopa useita kuukausia ennen toimitustarvetta. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä monipuolisemmasta valikoimasta voit tehdä hankintaratkaisut ravintolaan", kertoo Astiatukku Kespron myynti- ja ostopäällikkö Niina Lindman.

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Lisäksi astiabrändit Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch ovat saatavilla yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta. Muista myös ravintolan kattauksen kruunaavat Kespron valikoiman kukat ja viherkasvit.

Tilaustuotteilla pystyt erottautumaan esimerkiksi teettämällä astiasarjaan oman väri- tai kuviointiviimeistelyn. Esimerkiksi norjalaisen Figgjon tuotteisiin saat halutessasi viimeistelyt sekä asiakaskohtaiset logopainatukset. Värivalikoima on laaja, käytettävissä on 130 keramiikkaväriä sekä kulta ja platina. Muistathan varata tilausvalikoimatuotteiden toimitukseen aikaa noin 6 viikkoa.

Kespro Palvelut Soihtu henksu Suunnittelutoimisto Soihdun Satu, Ninni ja Sari vetävät ravintolasi tila- ja sisustussuunnitteluprojektin maaliin varmalla ammattitaidolla.

5. Kaikki tilattavissa yhden kanavan kautta Kesprosta

Kespron yritysasiakkaana saat Suunnittelutoimisto Soihdun tarjoamat palvelut käyttöön etuhintaan! Voit luottaa, että palvelu pelaa – soihtulaiset tarjoavat kaiken tarpeellisen myös suunnittelutyön toteutusta varten, kuten:

  • Esillepano- ja hinnannäytön ratkaisut
  • Valaistuksen erikoisratkaisut
  • Ääni- ja tuoksuratkaisut
  • Näytöt ja Led-screenit
  • Akustiset ratkaisut
  • Kalusteet ja kustomoidut kalusteet
  • Valomainokset ja logot
  • Teippaukset (ikkuna-, seinä- ja ajoneuvoteippaukset)
  • Kokonaisurakointi kohteessa

Sinun ei itse tarvitse osata johtaa muutos- tai remonttiprojektia. Kespron asiakkaana Soihtu johtaa projektin valvontaa puolestasi ja voit olla huoletta, sillä myös projektinjohto kuuluu Kespron yritysasiakkaiden etuhintaisiin palveluihin. Kerrot vain toiveesi ja tarpeesi – ja soihtulaiset toteuttavat ne!


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut tila- ja sisustussuunnittelusta digitaaliseen omavalvontapalveluun – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä