Tuotteet

Kespron laaja HoReCa-tuotevalikoima jakautuu tuoteryhmiin, joita ovat hedelmät ja vihannekset, tuoretuotteet, juomat, teolliset elintarvikkeet sekä kattaus ja käyttötavara.

Huomioimme asiakaslähtöisen valikoiman muodostamisessa HoReCa-toimialojen erityistarpeet ja palveluvaatimukset. Asiakaspalautteet, toimialan trendit ja tavarantoimittajien uutuustarjonta ohjaavat valikoimien muodostamista kaikissa tuoteryhmissä. Tuotetutkimusyksikkö vastaa valikoimien tuoteturvallisuudesta ja -laadusta sekä oman Menu-merkkituotesarjamme tuotekehityksestä.

Kespron maahantuomat tuotteet sekä Kespron osallistuminen kansainväliseen huutokauppatoimintaan ovat Kespron keskeisintä osaamisaluetta hankintatoimessa.

Tuotteidemme tasalaatuisuus ja tuoreus helpottavat asiakkaitamme tarjoamaan omille asiakkailleen onnistuneen makuelämyksen.

Lihatukku

Lihatukku

Kespron lihatuoteryhmät on rakennettu vastaamaan ammattikeittiön tarpeisiin. Valikoimista löydät lähes kaikki kotimaisten lihatalojen tuotteet, laajan Menu-tuotesarjan lihatuotteet sekä Kespron itse maahantuomat tuotteet ja merkit konseptiasi erilaistamaan. Kespron asiakkaana olet vapaa valitsemaan juuri omaan liiketoimintaasi parhaiten sopivat raaka-aineet haluamistasi alkuperistä, hinta- ja laatuluokista, sekä kypsyys- tai esikäsittelyasteista.

Kalatukku

Kalatukku

Kal?W=200a- ja äyriäistuotteet voit ostaa Kesprosta tarpeesi mukaan tuoreena tai pakasteena. Laaja toimittajaverkosto, Kespron oman maahantuonnin tuotteet sekä Menu-tuotteet takaavat käyttöösi monipuolisen valikoiman. Valitset sitten kotimaisen tai tuontikalan, niin toimitamme sen sinulle tarvittaessa vaikka päivittäin samassa kuormassa muiden tuotteiden kanssa. MSC-/ASC-sertifikaattimme takaavat sinulle luotettavan ja vastuullisen toimitusketjun.

Vihannestukku

Vihannestukku

Kespron vihannes- ja hedelmävalikoima on laaja. Valikoimastamme löytyvät aina ajankohtaiset tuotteet huippulaatuisina, sekä erikoisuuksia, joilla voit luoda oman persoonallisen twistin juuri sinun ravintolasi ruokalistalle. Seuraamme maailman trendejä ja pyrimme tarjoamaan laajan tuotevalikoiman ammattikeittiön perusraaka-aineista erilaisiin erikoisvihanneksiin ja -hedelmiin. Valmiiksi pilkotut tai kypsennetyt vihannes- ja hedelmätuotteet helpottavat keittiön arkea ja nopeuttavat työtä. Valmiit sekoitukset tuovat vaihtelevuutta lounaalle sekä à la carteen.

Aktiivinen yhteydenpito kansainvälisiin ja kotimaisiin toimittajiin varmistaa tuotteiden nopean toimituksen kasvupaikalta tuotantoon ja varastoon. Kesprolla on korkeat laatu- ja vastuullisuusstandardit, mikä takaa sen, että tuotteemme ovat turvallisia käyttää, puhtaita ja laadukkaita. Jatkuva tuotteiden analysointi ja testaus, sekä laadun tarkastukset varastolla ovat laadukkaan toimintamme kulmakiviä.

Menu

Menu Label RGB

Menu on Kespron oma merkkituotesarja HoReCa-alan ammattilaisille. Menu- tuotesarjan laadukkaat n. 1100 tuotetta tarjoavat edulliset raaka-aineet jokaiselle ammattikeittiölle. Menu-tuotteiden korkea jalostusarvo vähentää työtä ja hävikkiä keittiön ruoanvalmistusprosessissa. Tasalaatuiset Menu tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Menu-tuotteiden luotettavuuden varmistaa Keskon Tuotetutkimusyksikön laadunhallintaohjelma.

Käyttöturvallisuustiedotteet:
Menu Huuhtelukirkaste 5L
Menu Käsiastianpesuaine 1L
Menu Konetiskiaine 10L
Menu Yleispuhdistusaine 5L
Menu Desinfioiva yleispuhdistusaine 5L
Menu Rasvanpoistoaine 5L
Menu Uunin ja grillin puhdistusaine 5L