Tuotteet ja tukkupalvelut

Kespron laaja foodservice-tuotevalikoima jakautuu tuoteryhmiin, joita ovat hedelmät ja vihannekset, tuoretuotteet, juomat, teolliset elintarvikkeet sekä kattaus ja käyttötavara. Meillä on 25 000 erilaista asiakasta ympäri Suomen. Ymmärrämme, että haminalainen autogrilli, turkulainen huippuravintola ja mikkeliläinen sairaalakeittiö tarvitsevat erilaisia tuotteita ja ideoita.

Huomioimme asiakaslähtöisen valikoiman muodostamisessa foodservice-toimialojen erityistarpeet ja palveluvaatimukset. Asiakaspalautteet, toimialan trendit ja tavarantoimittajien uutuustarjonta ohjaavat valikoimien muodostamista kaikissa tuoteryhmissä. Meiltä löytyy yli 50 000 tuotetta, japanilaisesta häränlihasta tyrnäväläisiin jauhoihin. Lisäksi valikoimissamme on Suomen suosituin ammattilaisten merkki Menu. Tuomme Suomeen tuotteita, joita kellään muulla ei ole. Jos haluat juuri tietynlaisen tuotteen, me hommaamme sen. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Tuotetutkimusyksikkö vastaa valikoimien tuoteturvallisuudesta ja -laadusta sekä oman Menu-merkkituotesarjamme tuotekehityksestä.

Kespron maahantuomat tuotteet sekä Kespron osallistuminen kansainväliseen huutokauppatoimintaan ovat Kespron keskeisintä osaamisaluetta hankintatoimessa.

Tuotteidemme tasalaatuisuus ja tuoreus helpottavat asiakkaitamme tarjoamaan omille asiakkailleen onnistuneen makuelämyksen.

Meillä on 25 000 erilaista asiakasta ympäri Suomen. Ymmärrämme, että haminalainen autogrilli, turkulainen huippuravintola ja mikkeliläinen sairaalakeittiö tarvitsevat erilaisia tuotteita ja ideoita.

Kun et enää keksi, miten uudistaa listaasi, löydät ideoita ja inspiraatiota verkkosivuiltamme, messuiltamme, Menu-lehdestä, koulutustilaisuuksista, misa-listoista ja reseptiarkistoistamme.

Kaikki toimintamme tähtää siihen, että yrityksesi menestyy ja elämäsi helpottuu.

Tule Kespron asiakkaaksi / tukkukortin hakeminen


Ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme tai myyntiimme. Voit myös täyttää asiakaslomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tukkukorttia varten voit myös mennä lähimpään noutotukkuumme, jossa asiakaslomakkeen täyttämällä pääset yleensä saman tien ostoksille.

Lihatukku

Lihatukku logo

Kespron lihatuoteryhmät on rakennettu vastaamaan ammattikeittiön tarpeisiin. Valikoimista löydät lähes kaikki kotimaisten lihatalojen tuotteet, laajan Menu-tuotesarjan lihatuotteet sekä Kespron itse maahantuomat tuotteet ja merkit konseptiasi erilaistamaan. Kespron asiakkaana olet vapaa valitsemaan juuri omaan liiketoimintaasi parhaiten sopivat raaka-aineet haluamistasi alkuperistä, hinta- ja laatuluokista, sekä kypsyys- tai esikäsittelyasteista.

Reinin Liha on tiiviissä yhteistyössä Kespron kanssa, mikä tarkoittaa, että yrityksen tarjonta tavoittaa Keskon logistiikan avulla entistä laajemman asiakaskunnan. Lihaleikkaamo on edelleen Helsingin Sörnäisissä ja lihaa myydään entiseen tapaan Hakaniemen hallissa, mutta sen lisäksi tätä huippulaadukasta tuoretta lihaa voidaan toimittaa nyt Kespron asiakkaille kaikkialle Suomeen.

Kalatukku

Kalatukku logo

Kala- ja äyriäistuotteet voit ostaa Kesprosta tarpeesi mukaan tuoreena tai pakasteena. Laaja toimittajaverkosto, Kespron oman maahantuonnin tuotteet sekä Menu-tuotteet takaavat käyttöösi monipuolisen valikoiman. Valitset sitten kotimaisen tai tuontikalan, niin toimitamme sen sinulle tarvittaessa vaikka päivittäin samassa kuormassa muiden tuotteiden kanssa. MSC-/ASC-sertifikaattimme takaavat sinulle luotettavan ja vastuullisen toimitusketjun.

Kespron asiakkaat pääsevät hyödyntämään myös Kalatukku E. Erikssonin kattavaa valikoimaa ja kalaosaamista vaivattomasti. Kespron oma yhteyshenkilö ohjaa asiakkaan Kalatukku E. Erikssonin asiakaspalveluun, jossa kaupankäynti hoituu suoraan kalatukun ammattilaisten kanssa.

Kalatukku E. Erikssonin suorajakelu hoitaa pääkaupunkiseudun, sekä Tampereen ja Turun keskustojen asiakkaiden toimitukset. Valtakunnallinen jakelu järjestyy Kesko Logistiikan kanssa

Vihannestukku

Vihannestukku logo

Kespron vihannes- ja hedelmävalikoima on laaja. Valikoimastamme löytyvät aina ajankohtaiset tuotteet huippulaatuisina, sekä erikoisuuksia, joilla voit luoda oman persoonallisen twistin juuri sinun ravintolasi ruokalistalle. Seuraamme maailman trendejä ja pyrimme tarjoamaan laajan tuotevalikoiman ammattikeittiön perusraaka-aineista erilaisiin erikoisvihanneksiin ja -hedelmiin. Valmiiksi pilkotut tai kypsennetyt vihannes- ja hedelmätuotteet helpottavat keittiön arkea ja nopeuttavat työtä. Valmiit sekoitukset tuovat vaihtelevuutta lounaalle sekä à la carteen.

Aktiivinen yhteydenpito kansainvälisiin ja kotimaisiin toimittajiin varmistaa tuotteiden nopean toimituksen kasvupaikalta tuotantoon ja varastoon. Kesprolla on korkeat laatu- ja vastuullisuusstandardit, mikä takaa sen, että tuotteemme ovat turvallisia käyttää, puhtaita ja laadukkaita. Jatkuva tuotteiden analysointi ja testaus, sekä laadun tarkastukset varastolla ovat laadukkaan toimintamme kulmakiviä.

Astiatukku

Astiatukku logo 200x171

Tiesitkö, että laajan elintarviketarjonnan lisäksi Kesprosta saat monipuolisesti myös astioita? Kespro Astiatukulla on tuhansien tuotteiden valikoima, josta löydät ratkaisut ravintolaan niin salin kuin keittiönkin puolelle. Valikoimassamme on monia eri tuotemerkkejä kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa ja kertovat mielellään uutuuksista ja trendeistä, sekä siitä miten voit uudistaa ravintolasi astioita juuri sinulle sopivalla tavalla. Tutustu tarkemmin Kespro Astiatukkuun tästä.

Foodsteri LOGO

Tuotekehityskeittiö Foodsterit

Kaipaako lounaslistasi piristystä? Mietitkö miten sesongin raaka-aineita voisi hyödyntää? Maistuisiko muutama vinkki, joilla pystyt nostamaan katetta ilman että pitää tinkiä laadusta tai elämyksistä?

Kespron tuotekehityskeittiöt, Foodsterit, on tarkoitettu ideointiin, innovointiin ja ennen kaikkea ratkaisuihin. Yhdessä tekeminen jalostaa ja joukossa ilo tiivistyy. Kespron idearikkaat ammattilaiset räätälöivät tapaamisia, joissa ratkaisuja haetaan juuri kyseisen asiakkaan haasteisiin. Foodstereissa myös koulutetaan, maistatetaan ja kokeillaan uutuustuotteita sekä testataan ruoan ja viinin yhdistämistä.

Tuotekehityspäivä räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kespron asiantuntijuus on valjastettu ratkaisuihin.

Foodsterit on varustettu kattavasti, joten uusien raaka-aineiden maistelu ja listoille tulevien ruokien valmistus ja testailu onnistuu isommallakin porukalla. Foodsterissa autetaan asiakkaita löytämään listoilleen myös uusia ja vastuullisempia ideoita, joita ravintolakävijät yhä enenevissä määrin haluavat.

Menu logo

Menu on Kespron oma merkkituotesarja HoReCa-alan ammattilaisille. Menu- tuotesarjan laadukkaat tuotteet tarjoavat edulliset raaka-aineet jokaiselle ammattikeittiölle. Menu-tuotteiden korkea jalostusarvo vähentää työtä ja hävikkiä keittiön ruoanvalmistusprosessissa. Tasalaatuiset Menu tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Menu-tuotteiden luotettavuuden varmistaa Keskon Tuotetutkimusyksikön laadunhallintaohjelma.

Käyttöturvallisuustiedotteet:
Menu Huuhtelukirkaste 5L
Menu Käsiastianpesuaine 1L
Menu Konetiskiaine 10L
Menu Yleispuhdistusaine 5L
Menu Desinfioiva yleispuhdistusaine 5L
Menu Rasvanpoistoaine 5L
Menu Uunin ja grillin puhdistusaine 5L
Menu Desinfioiva käsihuuhde 500ml