Reinin Liha Kespron messuilla Helsingissä

Reinin Lihasta tuli kesällä osa Kesproa, ja nyt laadukasta tuorelihavalikoimaa päästiin kunnolla myös esittelemään asiakkaille Kespron messukiertueella Helsingin messukeskuksessa.

Julkaistu

Teksti

Tuija Holttinen

Reinin Lihan Patrick Söderman on innoissaan Kespron messuilla Helsingin messukeskuksessa. Tapahtuma on historiallinen, sillä kyseessä on reininlihalaisten ensiesiintyminen Kesproon kuuluvana lihatukkurina. Reinin Liha jatkaa alkuun paikallisena toimijana, mutta suunnitelmia rakennetaan koko ajan, että tuotteita saadaan tulevaisuudessa myyntiin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

– Onpa hieno fiilis, se täytyy sanoa ihan ensimmäisenä. Meillä on toisen Kesproon juuri liittyneen toimijan, Kalatukku E. Erikssonin, kanssa paraatipaikat tässä heti sisääntulon yhteydessä. Pääsemme heti ensimmäisinä kertomaan messukävijöille tuotteistamme, toteaa 1950-luvulla perustetun, perheyrityksenä tunnetun Reinin Lihan Patrick Söderman.

– Meidän ensiluokkaisesta laadusta tunnetut tuoreet lihatuotteemme täydentävät Kespron lihavalikoimaa upeasti. Kespron näkemys ja osaaminen valtakunnallisilla markkinoilla puolestaan laajentaa toimintamme mittaluokkaa – eihän tästä voi tulla kuin jotain mahtavaa!

Reinin Lihan nuoren kotimaisen karitsanliha on parhaimmillaan syksyllä, kun Ahvenanmaan saaristossa laiduntaneet karitsat ovat kesän ajan herkutelleet yrteillä ja raikkaalla ruoholla. Saaristokaritsan liha on aromiltaan mietoa, se on vähärasvaista ja hyvin kypsyvää. Kespron messuilla Reinin Lihan osastolla maistatettiin kotimaista karitsanlihaa säräannoksena sekä italialaisen reseptin mukaan tehtyä raakamakkaraa. Uutuustuotteista Söderman hehkuttaa täyteläistä possu-parmesan-makkaraa, jota oli tarjolla herkullisena annoksena herkkutatin kera.

Reinin Liha


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä