Pääsiäismenun parhaat palat Reiniltä

Reinin Lihan ammattilaiset käsittelevät ruhot toiveidesi mukaisiksi paloiksi, jotta työskentely keittiössä olisi mahdollisimman sujuvaa ja sinulle jäisi aikaa tarjota asiakkaalle karitsainen nautinto. Joka päivä. Myös pääsiäisenä.

Julkaistu

Teksti

Reinin Liha

Kuvat

Reinin Liha

Suomalaisten tuotteiden suosiminen on vakiintunut hyvälle tasolle niin ravintoloissa kuin vähittäiskaupoissakin. Reinin Lihalla on pitkät perinteet yhteistyöstä suomalaisten karitsantuottajien kanssa. Erityisesti voidaan mainita Dahlmans, Ahvenenmaan suurin teurastamo, josta suurin osa Reinin karitsasta tulee.

Reinin Liha karitsanpaisti

Mikä tekee saaristokaritsasta erityisen?

Lihan rakenne on murea ja maku mieto. Makuun vaikuttavat Ahvenanmaan villiyrtit ja muu kasvillisuus sekä meri-ilma, joista karitsat saavat vapaasti nauttia laiduntaessaan saarella.


Liha voidaan pilata leikkaamalla?

Totta, mutta ei meillä Reinillä. On tärkeää, että ruho paloitellaan oikein. Suomessa lihankäsittelijöitä on yhä vähemmän ja käden taidot ovat sitäkin arvokkaampia osaamisia. Me Reinin Lihalla olemme ylpeitä osaajistamme jotka leikkaavat karitsan oikein ja juuri sellaisiksi osiksi kuin sinun ravintolassasi halutaan.

Me Reinin Lihalla olemme ylpeitä osaajistamme jotka leikkaavat karitsan oikein ja juuri sellaisiksi osiksi kuin sinun ravintolassasi halutaan.

Vaihtelua monipuolisella karitsalla

Haluamme käyttää koko karitsan ja tarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja karitsan jauhelihasta pyöryköihin, suikaleisiin ja kuutioihin. Kun pääsiäismenussasi on lihaa, niin miksipä ei valintasi osuisi monipuoliseen karitsaan?


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä