Reinin liha

Reinin liha – parhaaksi kehuttu

Olemme pieni liha-alan artesaaniyritys, joka on aina vaalinut kokonaisvaltaista laatua ja hyvää henkilökohtaista palvelua. Haluamme kannustaa ihmisiä syömään vähemmän, mutta laadukkaampaa, eettisesti tuotettua lihaa. Olemme erityisen ylpeitä, että nimenomaan asiakkaamme kehuvat meitä parhaiksi.

Strategiamme ytimessä ovat korkea laatu ja käsityö

Valikoimissamme on yli 400 tuotetta karitsasta joulumakkaroihin. Reinin karitsasta 70% on luomua/luonnonlaidunlihaa ja karitsaa suosittelemmekin ympärivuotisesti. Naudan burgerpihvit, määräpainopihvit, fileet ja jauhelihan, sekä Kaartilan tilan Mallaspossua, porot, hirvet, peurat ja riistalinnut saat kauttamme. Toimitamme myös leikkeleitä ja vaihtoehtoja lihapullille.

Mitä ikinä mieleesi juolahtaa, kysy ensin räätälöintimahdollisuuksiamme

Pidämme erityistä huolta tuotannon sujuvuudesta ja kokemuksesta, meillä on leikkaajina vain todellisia liha-alan ammattilaisia. Koska asiakkaamme kaikkialla Suomessa arvostavat laatua.

Palvelemme sähköisesti, puhelimitse, Kespron ja K-ryhmän kanavissa. Logistiikkamme on valtakunnallista.

Reinin liha - laadulla on pitkät perinteet

Tiesitkö, että Reini Passinen toimi lihamestarina Hakaniemen Hallissa jo 1950-luvulla, myös Hilja-vaimo oli mukana toiminnassa jo tuolloin.
Perheyrityksenä Reinin Liha Oy toimi Hakaniemen Hallissa 1972 alkaen. Suosio laadukkaan lihan hankintapaikkana on kasvoi tasaisesti. Erityisesti huippuravintolat löysivät Reinin lihan ja Foodservice-kauppaa ryhdyttiin kehittämään entistä asiakaslähtöisemmin jo 1988.

Sukupolvenvaihdoksen myötä Hakaniemen Kauppahallista siirtyivät vastaamaan Irmeli Söderman ja Pirjo Passinen, kun taas Tukkutorilla sijaitsevan leikkaamon toiminnasta vastasi Kjell Söderman. Toiminta kehittyi edelleen ja laadukas maine kiiri. Vuoden 2018 yrityskauppojen yhteydessä leikkaamon toiminnan vastuu siirtyi Patrick Södermanille, Hakaniemen hallin toiminnasta siirtyi vastaamaan Aku Lappalainen ja Reinin lihan toimitusjohtajana aloitti Arto Pajukko. Tätä nykyä Reinin liha on osa Kesproa.