Pientuottajat

Lähiruoka, paikallisuus ja pientuottajien tuotteet ovat olleet jo jonkin aikaa suuria trendejä kuluttajien keskuudessa. Kespro tuo nyt suomalaisten pientuottajien tarinat ja tuotteet myös foodservice-alalle, ravintoloiden listoille. Nyt voit kertoa omille asiakkaillesi pientuottajan ja raaka-aineen tarinan osana palvelukokemusta ravintolassa.

Kespro pientuottajat 250

Suomalainen, lähellä tuotettu ruoka on ruokaa vastuullisimmillaan

Suomalaiseen ruokaan voi luottaa. Meillä kotimaassa ruoantuottajien ja elintarvikevalmistajien toiminta on tunnetusti vastuullista. Rikkaasta luonnosta, puhtaista vesistä ja niiden antimista on syytä olla ylpeä. Suomessa osataan sekä kehitellä että innovoida uusia ruokaratkaisuja, kuten myös ylpeydellä vaalia perinteitä.

Kespro haluaa tarjota valikoimassaan monipuolisesti vastuullisia tuotteita. Olemme nostaneet esille kotimaisia pientuottajien tuotteita ja koonneet yhteen maakuntien parhaimpia herkkuja. Valitsemalla pientuottajien tuotteita voit varmistua siitä, että edistät omalta osaltasi kotimaista ruokatuotantoa ja tuet paikallista yrittäjyyttä. Toivomme, että löydät laajasta valikoimastamme liikeideaasi sopivat pientuottjien tuotteet.

Valikoimamme muodostuu asiakastarpeiden mukaan. Kun saamme asiakkaalta toiveen uudesta lähiruokatuotteesta, tutkimme yhdessä pientuottajan kanssa onko yhteistyö mahdollinen ja järkevä kummallekin osapuolelle. Kiireinen ravintolayrittäjä usein arvostaa sitä, että lähituotteet tulevat samassa kuormassa, ja vastaavasti pientuottajat monesti toivovat apua logistiikan hoitamiseen, etenkin pidempien matkojen toimituksissa. Kespro on tässä oiva kumppani. Tämän lisäksi Kespro tarjoaa pientuottajille potentiaalin laajempaan asiakaskuntaan ja suurempaa näkyvyyttä.

Pientuottaja-yhteistyön edut Kespron asiakkaalle

  • tarjoaa mahdollisuuden edistää alueellista ruokatuotantoa
  • antaa tilaisuuden tukea paikallista yrittäjyyttä ja työllisyyttä
  • antaa tuotteille kasvot ja tarjoaa niille tarinat
  • tarjoaa tarkempaa tietoa tuotteen alkuperästä ja mahdollistaa yhteyden suoraan tuottajaan
  • lisää valinnanvapautta

Tästä kartasta näet ajan tasalla olevan listauksen valikoimissamme olevista pientuottajista ja –panimoista: