Kespron pientuottajat

Lähiruoka, paikallisuus ja pientuottajien tuotteet ovat suosittuja trendejä kuluttajien keskuudessa. Kespro tuo nyt suomalaisten pientuottajien tarinat ja tuotteet myös foodservice-alalle, ravintoloiden listoille. Nyt voit kertoa omille asiakkaillesi pientuottajan ja raaka-aineen tarinan osana palvelukokemusta ravintolassa.

Lähiruoka, paikallisuus ja pientuottajien tuotteet ovat suosittuja trendejä kuluttajien keskuudessa. Kespro tuo nyt suomalaisten pientuottajien tarinat ja tuotteet myös foodservice-alalle, ravintoloiden listoille. Nyt voit kertoa omille asiakkaillesi pientuottajan ja raaka-aineen tarinan osana palvelukokemusta ravintolassa.

Valikoima

Suomalainen, lähellä tuotettu ruoka on ruokaa vastuullisimmillaan! Kespro haluaa tarjota valikoimassaan monipuolisesti vastuullisia tuotteita. Olemme nostaneet esille kotimaisia pientuottajien tuotteita ja koonneet yhteen maakuntien parhaimpia herkkuja. Valitsemalla pientuottajien tuotteita voit varmistua siitä, että edistät omalta osaltasi kotimaista ruokatuotantoa ja tuet paikallista yrittäjyyttä. Toivomme, että löydät laajasta valikoimastamme liikeideaasi sopivat pientuottjien tuotteet.

Verkkokauppa

Valikoimamme sekä paikan päällä noutotukuissa että verkkokaupassa muodostuu asiakastarpeiden mukaan. Kun saamme asiakkaalta toiveen uudesta lähiruokatuotteesta, tutkimme yhdessä pientuottajan kanssa onko yhteistyö mahdollinen ja järkevä kummallekin osapuolelle. Kiireinen ravintolayrittäjä usein arvostaa sitä, että lähituotteet tulevat samassa kuormassa, ja vastaavasti pientuottajat monesti toivovat apua logistiikan hoitamiseen, etenkin pidempien matkojen toimituksissa. Kespro on tässä oiva kumppani. Tämän lisäksi Kespro tarjoaa pientuottajille potentiaalin laajempaan asiakaskuntaan ja suurempaa näkyvyyttä.

Noutotukut

Kespron pientuottajayhteistyö on valtakunnallista, ja sen tavoitteena on löytää tuotevalikoimaan suomalaisten maakuntien parhaat ruokatuotteet. Jokaisen Kespron noutotukun valikoimassa on laaja valikoma paikallisten pientuottajien tuotteita!

Edut

Sydänikoni

Tarjoaa mahdollisuuden edistää alueellista ruokatuotantoa

Asiakaspalveluikoni

Antaa tilaisuuden tukea paikallista yrittäjyyttä ja työllisyyttä

Kättelyikoni

Antaa tuotteille kasvot ja tarjoaa niille tarinat

Versoikoni

Tarjoaa tarkempaa tietoa tuotteen alkuperästä ja mahdollistaa yhteyden suoraan tuottajaan

Kokkihattuikoni

Lisää valinnanvapautta
Kespron valikoiman pientuottajat ja -panimot

Suomalaiseen ruokaan voi luottaa. Meillä kotimaassa ruoantuottajien ja elintarvikevalmistajien toiminta on tunnetusti vastuullista. Rikkaasta luonnosta, puhtaista vesistä ja niiden antimista on syytä olla ylpeä. Suomessa osataan sekä kehitellä että innovoida uusia ruokaratkaisuja, kuten myös ylpeydellä vaalia perinteitä. Tästä kartasta näet ajan tasalla olevan listauksen valikoimissamme olevista pientuottajista ja –panimoista.

Menu


Kalatukku E. Eriksson


Reinin Liha


Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Tutustu valikoimaan

Katso myös...