Esivalmistelun tasot

Salaattipöydän tuotteet voi tehdä alusta asti itse tai hyödyntää osittain tai kokonaan valmiimpia ratkaisuja. Kespron laaja kasvisvalikoima auttaa ammattilaisia molemmissa tarpeissa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kypsät tuotteet säästävät aikaa ja pienentävät hävikkiä

Kun raaka-aineen hinta ratkaisee, edullisimmillaan juurekset saa sellaisenaan. Ajankäytöstä tinkivä ravintola valitsee esikäsitellyn, puolivalmiin juureksen, joka säästää ajan lisäksi myös hävikin muodostumista. Kespron oman Menu-tuotesarjan kypsien juuresten valikoimasta löytyy punajuurta, lanttua ja porkkanaa valmiina paloina. Nämä käyttövalmiit tuotteet voi yhdistää suoraan muiden raaka-aineiden kanssa erilaisiksi ruokalajeiksi.

Pikkelöinnistä marinointiin

Lounaspöydän kokonaisuutta tasapainottamaan kannattaa valita lisäksi ohuemmaksi viipaloituja tai raastettuja juureksia. Esimerkiksi porkkana-, lanttu- ja kaaliraasteet soveltuvat erinomaisesti ilmavampiin ruokalajeihin. Yksi viimevuosien trendikkäimmistä valmistustavoista on pikkelöinti. Hyvä vaihtoehto pikkelöinnille on myös marinointi.

Sesongin kasvikset

Juurekset ovat yksi tutuimmista raaka-aineista ravintoloiden keittiöissä. Keväällä sesonkiin tulevien tuoreiden vihannesten kanssa voi hyödyntää samoja valmistustapoja. Kespron laajasta valikoimasta löydät sekä kokonaisia että pilkottuja sesongin tuotteita. Päätät itse, haluatko säästää aikaa valmiiksi käsitellyillä tuotteilla, vai valitsetko pidemmän kaavan esivalmistelun.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä