Näin teet kasvisruoasta näyttävää

Linjastossa kasvisruoka jää helposti valitsematta, jos se ei näytä houkuttelevalta. Kun varaat perusvarastoon muutaman komponentin, saat kasvisruoasta herkullisen ja näyttävän näköistä pienellä vaivalla.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

1. Tuoreet yrtit

Pidä kylmäkaapissa päivittäin erilaisia hienonnettuja yrttejä. Vihreät yrtit tuovat annoksiin tuoreutta ja herkullisuutta. Tutustu myös vähemmän käytettyihin yrtteihin, kuten rakuunaan, lipstikkaan ja erilaisiin minttuihin. Yhdistele mielenkiintoisia yrttisalaatteja, joilla tuot perinteiseenkin buffetkasvisruokaan modernia twistiä ja herkullisuutta.

2. Valmiiksi paahdetut pähkinät

Perinteinen suolapähkinä toimii erinomaisesti ripotteena. Murskaa pähkinät tai käytä ne kokonaisina. Kesprosta löytyy laaja valikoima myös valmiiksi paahdettuja ja suolattuja pähkinöitä. Säästät aikaa, kun tilaat tuotteet käyttövalmiina. Käytä pähkinöitä sellaisenaan tai rakenna niistä rouskuva pähkinämix.

3. Erilaiset siemenet

Paahda siemenet 180-asteisessa uunissa kullanruskeaksi tai käytä muita värivariaatioita, kuten mustia seesaminsiemeniä.

4. Pikkelivarastot kuntoon

Pikkelöidyillä juureksilla ja vihanneksilla koristelet lounasruoat hyvällä katteella. Helpoin ja nopein tapa pikkelöidä on tilata ravintolaan valmiiksi suikaloituja, kuutioituja ja leikattuja vihanneksia, juureksia ja hedelmiä. Valmista pikkelilientä kerralla isompi satsi ja vakumoi valmiiksi leikatut raaka-aineet jäähdytetyn pikkeliliemen kanssa. Varmista, että varastosta löytyy pikkelivalikoima, jolla saa helposti värikästä variaatiota kasvisruokiin.


5. Yhdistä mielesi mukaan

Valitse perusvarastosta kulloinkin sopiva koristekombo ja viimeistele annos erilaisilla ripotteilla. Koristeluvinkkejä voi soveltaa muuhunkin linjastoruokaan.

TuotesuosituksiaMe Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä