Reinin Liha ja Finn Angus Osuuskunta aloittivat yhteistyön

Perinteikäs helsinkiläinen liha-alan yritys Reinin Liha Oy ja Finn Angus Osuuskunta ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on kehittää laadukkaan ja vastuullisen kotimaisen pihvilihan menekkiä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Reinin Liha Oy on lähes 50- vuotisen historiansa aikana keskittynyt erityisesti laadukkaiden lihatuotteiden horeca-kauppaan. Yrityksellä on Hakaniemen hallissa sijaitsevan myymälänsä lisäksi myös kymmeniä vähittäiskaupan yhteistyökumppaneita, jotka ovat halunneet panostaa erityisesti laadukkaisiin palvelutiskeihin. Finn Angus pihvilihan käsittelystä Reinin Lihalla on jo ennestään vuosien kokemus, mutta yhteinen tuotteiden myynti ja markkinointi on kumppaneille uutta.

Reinin Lihan tuotannosta vastaava Patrick Söderman kertoo: Yrityksemme liikeidea on keskittyä erityisesti lihatuotteisiin, joissa korostuvat tuotteiden laatu, jäljitettävyys sekä vastuullisuuden näkökulmasta avoin selvitys raaka-aineiden alkuperästä sekä tuotantomenetelmistä. Finn Anguksen osalta mielestämme nämä kaikki kriteerit täyttyvät ja lähdemme suurin odotuksin kehittämään yhteistyötä.

Finn Angus osuuskunta on perustettu v. 2013 ja yritys on markkinoinut premium angusta keväästä 2016 saakka. Toimintamme kiteytyy sloganiin ”Reilusti Hyvää”, nyt tätä tehdään yhdessä arvostetun suomalaisen lihaosaajan kanssa, hehkuttaa toimitusjohtaja Juha Alatalo.

finna angus logo taustalla

Tiesitkö?

  • Aberdeen angus on maailman tunnetuin ja käytetyin pihviliharotu, jonka liha on luontaisesti mureaa, mehukasta ja marmoroituneinta
  • Finn Angus pihviliha kasvatetaan suomalaisilla angus-pihvilihatiloilla, joilla noudatetaan yhdessä sovittuja tuotantovaatimuksia. Avainsanoina tuotantovaatimuksissa ovat: angus-rotupuhtaus, tuotteiden jäljitettävyys, tasalaatuisuus ja eläinten hyvinvointi
  • Finn Angus Osuuskunta on rekisteröinyt Finn Angus-tavaramerkin
  • Finn Angus-valikoimasta löytyvät sekä Finn Angus Pihviliha- että Finn Angus Pihviliha Luomu- tuotteet. Molemmat tuoteryhmät muodostuvat premium -tuotteista ja täyttävät samat niille asetetut laatukriteerit.

Miten tilaat Reinin Lihan tuotteita?


  • Reinin tuorelihatuotteet myy suoraan Reinin Liha.
  • Tilaukset puhelimella numerosta 010 279 2290 tai sähköpostilla tukku@reininliha.fi
  • Toimitukset tuorelihalle 48 h koko Suomeen, Helsingin, Turun ja Tampereen keskustoissa päivittäin.
  • Kespron noutotukuissa Reinin Lihan toiminta näkyy aluksi pakastetuotteiden puolella, tuorelihan malleja tuodaan käytäntöön keväällä 2019.
  • Pakasteburgeripihvit löytyvät Kespron varastovalikoimasta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä