Lihatukku tarjoaa sujuvamman arjen!

Kespron lihatuotteiden valikoima on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiöiden tarpeita.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Lihatukku Kespron valikoima sisältää suuren osan kotimaisten lihatalojen tuotteista, arvostetun Menu-tuotesarjan lihat ja lihajalosteet sekä laadukkaat, kansainväliset Kespron maahantuomat tuotemerkit, joilla on mahdollisuus erottautua muista. Kun valitset Kespron, sujuvoitat arkeasi ja saat yhdellä toimituksella kaikki tarvitsemasi. Tai hyödynnät noutotukkuja tekemällä raaka-ainetäydennyksiä juuri silloin kun sinulle sopii.

Asiakkaan arkea helpottavat ratkaisut

Teetkö kaiken itse alusta alkaen vai hyödynnätkö esivalmisteltuja tai kypsiä tuotteita? Lihatukku Kesprossa on vaihtoehto jokaiseen liikeideaan: voit vapaasti valita juuri omaan liiketoimintaan parhaiten sopivat raaka-aineet esikäsittelyn, hinnan ja alkuperän mukaan.

Raakaa naudanlihaa leikkuulaudalla Ajankohtaisia vinkkejä ravintolasi arkeen löydät lisää Kespro.com -sivuilta ja tilauskanava Kespronetin Lihatukku-sivulta.

Sormi pulssilla markkinan kehitystä seuraten

Lihan saatavuuteen vaikuttaa monet tekijät ja tarjonnan varmistamiseksi on oltava valppaana reagoimaan. Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Tässä apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin. Luota meihin, teemme kaikkemme, että saat mitä tarvitset.

Tuoteturvallisuus, -laatu ja eläinten hyvinvointi keskeisessä roolissa

Tuoteturvallisuus ja laadun tarkkailu ovat tuoretuotteiden ketjussa isossa roolissa. Lihatuotteita koskettavat omat erilliset lainsäädännön vaatimukset. Noudatamme niitä luonnollisesti tarkkaan ja teemme niiden lisäksi ylimääräistä valvontaa tuotetutkimuksessamme, jotta voimme olla varmoja tuoteturvallisuudesta.

Kespro noudattaa kaikissa hankinnoissa K-Ryhmän eläinsuojelulinjausta, joka on osa Keskon vastuullisuusohjelmaa. Kun teemme valikoimapäätöksiä, edellytämme tuotantoeläinten alkutuottajilta, kuljetusyrityksiltä ja teurastamoilta lihateollisuuden tuotantotapaohjelmien ja auditointimenettelyjen noudattamista.

Reinin liha lihanleikkaaja logo moc 1000px

Reinin Liha


  • Reinin Liha on pieni liha-alan artesaaniyritys, jonka strategiassa painottuu korkea laatu ja käsityö.
  • Toimintaa ohjaa kokonaisvaltainen vastuullisuus: eläinten hyvinvointi, ruhon monipuolinen hyödyntäminen ja jäljitettävyys.
  • Keskeisimpinä pääraaka-aineina Reinillä on suomalainen karitsa, nauta ja porsas. Karitsat ja mallaspossut saapuvat tuotantoon kokonaisina ruhoina, leikkaajina työskentelevät vain todelliset liha-alan ammattilaiset.
  • Reinin Liha on osa Kesproa, mikä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä. Yrityksen tarjonta tavoittaa Keskon logistiikan avulla asiakkaat valtakunnallisesti. Tuotteiden turvallisuuteen, laatuun ja vastuullisuuteen keskitytään Reinillä samalla tavalla kuin koko Kesprossa.
  • Lihaleikkaamo on edelleen Helsingin Sörnäisissä ja lihaa myydään entiseen tapaan Hakaniemen hallissa.
  • Reinin brändituotteiden lisäksi yrityksen laadukkaita tuotteita löydät myös Kespron Menu tuotteiden sarjasta, sillä Reini valmistaa useita Menu merkin tuotteita naudan burgerpihvistä karitsan ylikypsään lihaan ja raakamakkaroihin asti.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä