Moderni eatery on enemmän kuin kahvila – astiavalintoja myöten

Peloton Cycling Eatery on moderni eatery: se on samaan aikaan ravintola, pyöräliike ja -korjaamo. Boheemit astiaratkaisut olivat itsestäänselvyys, kun uusi yritys teki astiahankintoja Astiatukku Kesprosta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Helsingin Suvilahdessa sijaitseva Peloton Cycling Eatery on tuulahdus ennakkoluulotonta lähestymistä asiakkaiden palvelemiseen: se yhdistää ravintolaruokailun, rennon ajanvieton sekä pyöräilyn. Paikan omistaja Ángel Layos, ravintolapäällikko Joonas Heino sekä pyöräkaupasta vastaava Sam Stanfield ovat innoissaan mahdollisuuksista käynnistää uudenlaista konseptia vilkkaassa ja keskeisessä ympäristössä. Layosin mukaan nyt myös Suomessa on vihdoin paikka, jonne voi tulla nauttimaan sekä hyvistä viineistä, ravintolaruoasta, korjaamaan pyörän että istumaan iltaa.

astiatukku kespro peloton miiro vaaka Keittiömestari Miiro Tähti suhtautuu intohimoisesti hyvän ruoan ja viinin yhdistämiseen.

Pelotonta toimintaa

Nimi “Peloton” juontaa juurensa Ranskaan, ja se on varmasti tuttu monelle pyöräilystä kiinnostuneelle: se liittyy pyöräilyssä joukkueen kärkiryhmään. He ajavat lähellä toisiaan vähentääkseen tuulen vastusta ja maksimoidakseen yhdessä saavutetun hyödyn. Tällöin aivan kärjessä ajavat helpottavat takana tulevien työtä joutuessaan käyttämään enemmän energiaa tuulivastuksen selättämiseen. Vaikka nimi on laajasti käytössä pyöräilybisneksessä myös kansainvälisesti, on se Layosin mukaan vain etu.

astiatukku kespro peloton kahvila jalkiruoka kasi villeroy boch Kaunis raparperi-frangipane valkosuklaakermalla sekä herkkä mustikka-ruispiirakka vaniljajäätelöllä tarjoillaan Villeroy & Boch The Rock White Glacier -sarjan lautasilta.

Astioiden boheemi yhdistäminen ihastuttaa – miten ravintola jää asiakkaan mieleen?

Kespron astiamyynnin avainasiakaspäällikkö Sanna Niittymäen mukaan eri tyylien ennakkoluuloton yhdistäminen on ravintolan astiavalinnoissa trendikästä. Jos ravintolan tunnelma on rento, kannattaa myös astiaston osalta kokeilla rohkeasti erilaisia ratkaisuja. Ruoka, palvelu ja muut tekijät muodostavat pääosan asiakkaan ravintolaelämyksestä, mutta myös astioilla on iso rooli kokonaiskuvassa.

“Kannattaa pohtia, miten astiavalinnat vaikuttavat asiakkaan muistijälkeen ravintolasta. Kaunis kattaus on kaiken A ja O, kun asiakkaat kuvaavat annoksiaan esimerkiksi sosiaaliseen mediaan”, Niittymäki vinkkaa.

“Lisäksi esimerkiksi yllättävä materiaalivalinta, kuten lautasen rosoinen pinta, kiinnittää sekä huomion että aktivoi myös muut aistit, kun aterin pitää omanlaistaan ääntä osuessaan lautaseen. Myös vastakohtien yhdistäminen luo mielenkiintoa: kun astiasto on tyyliltään neutraali, muusta astiastosta poikkeava persoonallinen salaattilautanen voikin olla se, mikä jää asiakkaan mieleen.”

astiatukku kespro peloton paaruoka bonna Figgjo Strøk -lautaset huokuvat perinteistä tunnelmaa.

Mix and match – modernia ja perinteistä sopivasti sekaisin

Peloton Cycling Eateryn astiavalinnat on hiottu huippuunsa yhdistämällä moderneja astiavaihtoehtoja perinteisempiin ratkaisuihin. Vintage-tyylisten astioiden suosio on ollut viime vuosina kasvussa myös ravintoloiden kattauksissa, ja trendi on näkynyt myös Kespron astiamyynneissä. Uuden ja vanhan tyylin sekoittaminen luo mielenkiintoisen ja yllättävän kokonaisuuden.

Vintage-tyylisten astioiden suosio on ollut viime vuosina kasvussa myös ravintoloiden kattauksissa, ja trendi on näkynyt myös Kespron astiamyynneissä.
Sanna Niittymäki, Kespro

astiatukku kespro peloton kattaus kokki villeroy et boch bonna Pelottoman yksinkertaisista, puhtaista ja terveellisistä vaihtoehdoista koostuva menu sopii laatua arvostavalle ravintolaruokailijalle.

Figgjo Strøk & Bonna Retro

Figgjo Strøk sekä Bonna Retro sopivat kauniisti eateryn rosoiseen industrial-tunnelmaan. Figgjon Strøk-sarja sisältää muun muassa eri tarpeisiin sopivia mukeja, lautasia ja kulhoja. Sarjan pohjaväri on sekoitus luunharmaata koristeltuna tummalla reunuksella.

Bonnan Retro-sarja on taas tyyliltään hieman erilainen: astioiden pohjaväri taittaa enemmän lämpimämpään beigeen sekä tumma, craft-tyylinen reunus on Bonnan Retro-sarjaa viimeistelemättömämpi.

astiatukku kespro peloton staff vaaka

Peloton Cycling Eatery – pyöräliike, -korjaamo ja ravintola Helsingin Suvilahdessa

Missä?

Peloton Cycling Eatery: Kaasutehtaankatu 1, rakennus 8, 00540 Helsinki.

Mitä?

Moderni eatery tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen tason elämyksiä yhdistämällä ravintolan sekä pyöräilypalvelut. Peloton tarjoilee lounasta ja illallista.

Mitkä astiat?

Kattauksien keskiössä ovat boheemit astiat Bonnalta, Figgjolta ja Villeroy & Bochilta. Merkkien valikoimat ovat saatavilla Suomessa ammattikeittiöille yksinoikeudella vain Kesprosta.

astiatukku kespro peloton kahvikuppi kahvilautanen bonna Bonnan Retro-sarja ihastuttaa pelkistetyllä rosoisuudellaan.

Astiatukku Kespro logo 1500x500

Astiat ja astiastot ammattikeittiöille Astiatukku Kesprolta

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle. Kespron astiamyyjät auttavat mielellään valitsemaan astiat juuri sinun liiketoimintaasi sopiviksi. Lisäksi Astiatukku Kespro Showroom palvelee Helsingin Tukkutorilla tarjoten inspiroivan tilan astiahankintojen suunnitteluun.


astiatukku kespro peloton kahvila villeroy et boch bonna

Jaa astiakuvasi sosiaalisessa mediassa

Hankitko Astiatukku Kesprolta astioita, ravintolan työvaatteita tai muita ammattikeittiötarvikkeita? Jaa tunnelmia Instagramissa merkitsemällä julkaisuun @kesprosuomi – jaamme mielellämme inspiraatiota myös eteenpäin!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä