Astiatukku Kespro Showroom palvelee Helsingin Tukkutorilla

Astiatukku Kespro Showroom tarjoaa inspiroivan ympäristön ammattikeittiöiden astiavalintojen suunnitteluun ajanvarauksella. Monipuolinen valikoimamme kattaa muun muassa astiat, astiastot, ravintolatarvikkeet, työvaatteet sekä toimistotarvikkeet. Tervetuloa showroomille!

Astiatukku Kespro Showroom on tarkoitettu tukemaan foodservice-alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Oikeilla astioilla ja esillepanoratkaisuilla voidaan esimerkiksi vähentää merkittävästi ravintolan ruokahävikkiä. Asiantuntevat astiamyyjämme auttavat valinnoissa ja ideoinnissa, olipa kyseessä uuden ravintolan avaus tai astioiden ja keittiötarvikkeiden päivitys. Huomioithan, että Astiatukku Kespro Showroom palvelee vain ajanvarauksella.

Showroomin sisustus sekä tuotteistus on tehty houkuttelevaksi ja uusia ideoita ruokkivaksi. Tilassa on esillä laaja valikoima astioita ravintolan ja ammattikeittiön tarpeisiin - astioista keittiötyövälineisiin sekä ravintolan työvaatteisiin.

Showroomin tuotteistuksen ytimen muodostavat Kespron oman maahantuonnin astiastot sekä valittujen yhteistyökumppaneiden tuotteet. Kespro myy yksinoikeudella Suomessa esimerkiksi laadukkaita ja ravintola-alan arvostamia Figgjo- sekä Villeroy & Boch -astiatuotemerkkejä.

Astiatukku Kespro Showroom palvelee Helsingin Tukkutorilla ajanvarauksella. Tervetuloa inspiroitumaan sekä tutustumaan monipuoliseen ja vastuulliseen valikoimaamme. Nähdään showroomilla!

Kurkista videolta tunnelmia showroomilta!

Reittiohjeet

Osoite: Vanha Talvitie 10 B, 00580 Helsinki

Ajo joko Vanhan Talvitien tai Sörnäistenkadun kautta. Näkyvällä paikalla olevat Kespron logot auttavat oikean oven löytämisessä.

Astiatukku Kespro

Astiatukusta saat tuotteet kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen ja kuljetukseen. Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi tuotteiden valinnassa.