Foodservice-tukku Kespron sertifikaatit

Katso täältä tiedot Kesprolle myönnetyistä sertifikaateista.

Julkaistu
Kespro
teksti
K-ryhmä & Kalatukku E. Eriksson
kuvat

Katso täältä tiedot Kesprolle myönnetyistä sertifikaateista.

Julkaistu
Kespro
teksti
K-ryhmä & Kalatukku E. Eriksson
kuvat

Kespron tuoteturvallisuus ja vastuullinen hankinta

Sertifikaatit

Päivittäistä toimintaa ohjaa sertifioitu ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmä. Tutustu ISO 9001 -sertifikaattiin.

Elintarviketurvallisuutta ylläpidetään ja kehitetään sertifioidun elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän FSSC 22000 mukaisesti. FSSC 22000 –järjestelmä kattaa K-Logistiikan kuljetukset ja varastoinnin Kespron osalta. Elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät riskit hallitaan HACCP-järjestelmän avulla. Tutustu täällä keskusvarastokohtaisiin FSSC 22000 –sertifikaatteihin: FSSC 22000 -sertifikaatti - pakastevarasto & FSSC 22000 -sertifikaatti - KV1 Keskusvarasto.

Oiva-hymiöt kertovat elintarviketurvallisuudesta

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä. Oiva-raportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat elintarviketurvallisuusasiat kunnossa.

Valvontatulokset löytyvät internetistä Oiva-raportin muodossa. Kespron tukkujen ja keskusvarastojen raportit löytyvät hakusanalla ”Kespro”.

Kalatukku E. Eriksson Sinisimpukat Kesproon kuuluva Kalatukku E. Eriksson voitti MSC:n myöntämän Kultainen Kala 2022 -vastuullisuuspalkinnon.

Kalatuotteiden vastuullisuudesta kertova MSC- ja ASC-jäljitettävyyssertifikaatti

Kesprolla on MSC- ja ASC-sertikaatit, joiden avulla voidaan osoittaa että kala- ja äyriäistuotteiden tuotanto sekä toimitusketju ovat kestäviä. Sertifioinnin myötä Kespro sekä sen sertifioidut asiakasravintolat voivat käyttää markkinoinnissaan MSC- ja ASC-ympäristömerkkejä ja ruokailijat valita vastuullisia kalavalintoja lautasilleen.

MSC-ympäristömerkki kala- tai äyriäistuotteessa kertoo, että tuote on peräisin kestävästä kalakannasta ja vastuullisesti toimivasta kalastusyrityksestä. ASC (Aquaculture Stewardship Council) -logo taas osoittaa, että kalankasvatuksessa on noudatettu tiukkoja ympäristö- ja sosiaalisen vastuun kriteerejä.

K-ryhmän kala- ja äyriäislinjauksen mukaisesti Kespro suosii valikoimapäätöksissä kestäviä kalakantoja ja MSC (Marine Stewardship Council) -sertifioituja toimittajia.

Tutustu sertifikaatteihin


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä