Kalatukku E. Erikssonille kansainvälinen Food Safety System Certification 22000 -sertifikaatti

Kalatukku E. Erikssonilla on aina panostettu laatuun sekä elintarviketurvallisuuteen

Julkaistu

Teksti

Kalatukku E. Eriksson

Kuvat

Kespro

Kalatukku E. Erikssonilla on aina panostettu laatuun sekä elintarviketurvallisuuteen, ja koko yrityksen henkilökunta on sitoutunut toimimaan yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Jo vuosien ajan hyvin hoidetut elintarviketurvallisuusasiat saivat nyt tunnustuksen ja FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatin myötä pystymme viestimään entistä paremmin yrityksemme sitoutumisesta pitkäjänteiseen elintarviketurvallisuuden varmentamiseen.

Ensiluokkaista laatua

Laatuosasto yhdessä tuotannon, oston ja logistiikan kanssa varmistaa tuotteidemme elintarviketurvallisuuden joka päivä. Uskomme, että elintarviketurvallisuuden merkitys kasvavassa ja kehittyvässä maailmassa tulee edelleen korostumaan. Tulevaisuudessakin jatkamme laatu- ja elintarviketurvallisuusasioiden kehittämistä.

Kalatukun pitkät perinteet

Suomen vanhimpana kalatukkuna haluamme tulevaisuudessakin olla esimerkkinä laatuun ja elintarviketurvallisuuteen panostavana alan toimijana ja tarjota asiakkaillemme turvallisia ja laadukkaita tuotteita. Hankkeesta on ollut päävastuussa laatupäällikkö Piia Ahde (tällä hetkellä äitiyslomalla).


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä