Oktoberfest yllättää lounaalla!

Järjestämällä sesongin mukaisia teemalounaita yllätät asiakkaasi iloisesti. Kesprolla on kattava valikoima tuotteita kauden juhlien ruoka- ja juomatarjoiluun.

Julkaistu

Iloinen Oktoberfest kuuluu syksyn juhlasesonkiin. Vaikka maailmantilanne rajoittaa vauhdikkainta juhlimista, voidaan tunnelmaa tuoda lounaspöytään teemaan kuuluvin tuhdein eväin. Hyödyntämällä erilaiset ruokateemat ja -juhlat saat kaivattua vaihtelua ja kiinnostusta lounaslistoille.

Maistuvat raakamakkarat ja lisukkeet

Kespron laaja Menu-raakamakkaravalikoima tarjoaa ratkaisun Oktoberfest-teeman toteutukseen. Raakamakkarat ovat meheviä grillattuna tai paistettuna ja niiden oheen on tarjolla runsaasti erilaisia valmiita tuotteita tai raaka-aineita lisukkeiden valmistamista varten.

Tarjoile perunasalaatin, haudutetun punakaalin tai hapankaalin kanssa. Makkarat toimivat noutopöydässä ja annoksissa, mutta myös street food -versioina. Hapankaalin ja makkaran yhdistelmä tekee hodarista maukkaan ja saksalaishenkisen.

Makkarat

Lisukkeet

Piristä bataatilla

Tarjoa Oktoberfest-henkisten ruokien kanssa makeaa ja herkullisen värikästä bataattia. Suosittujen bataattiranujen, paahdettujen bataattilohkojen tai uunibataattien lisäksi kannattaa kokeilla myös bataattimuusia. Se toimii perunasoseen tavoin esimerkiksi laatikkoruoissa, gratiineissa, rieskoissa ja piiraissa.

Bataattimuusia valkoisessa kulhossa

Pretzelit & Obadza

Suolaiset rinkelit ja pretzeltangot kuuluvat Oktoberfestiin. Valmista niiden kanssa nautittavaksi camembert-pohjainen obadza-juustolevite. Obadzan reseptiin kuuluu perinteisesti olut ja mukavan lisämaun antaa kumina.

Pretzeleitä, obazdaa ja olutta

Jälkiruoaksi

Oktoberfestin makeaksi lopuksi maistuu päältä rapea ja sisältä mehukas omenastruudeli, jonka voit tarjota uunilämpimänä tai jäähtyneenä esimerkiksi vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.

Omenastruudeli kermavaahdolla

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä