Makkararuoat huokuvat tarinoita

Kespron monipuolinen makkaravalikoima on mahdollisuus, jota kannattaa hyödyntää ravintoloiden ruokalistoja suunniteltaessa.

Julkaistu

Paistettuja raakamakkaroita ja smetanakastiketta

ML 5 21 Makkararuoat huokuvat tarinoita raakamakkaroita 001 Vältä ruskean kastikkeen ja smetanakastikkeen sekoittamista, jotta annoksen raidat erottuvat.

Raakamakkarat huokuvat laatua ja arvokkuutta. Raakamakkarat ovat ratkaisu, kun halutaan tuoda ruokalistalle laadukkaita ja korkeamman hintapisteen makkararuokia.

Katso resepti!

Sinappinen makkaravuoka

makkarat menu-lehti 5-2021 0112 Sinappista makkaravuokaa on helppo muokata. Käytä esimerkiksi maustettuja tuorejuustoja ja korvaa rotisseur-sinappi erilaisilla mausteilla.

Uunimakkaroiden valmistamisen historia on pitkä niin kotikeittiössä kuin ravintoloissa. Jokaisella suomalaisella on varmasti makkarasuosikkinsa, kun taas inhokkeja löytyy harvemmin. Maukas, juustoinen kuorrute toimii kastikkeen tavoin ja antaa ruoalle persoonallisen vivahteen. Uunimakkaroita pystyy lämmittämään nopeasti lisää lounaan ruuhkahuipuissa.

Vinkki! Sinappista makkaravuokaa on helppo muokata. Käytä esimerkiksi maustettuja tuorejuustoja ja korvaa rotisseur-sinappi erilaisilla mausteilla.

Katso resepti!

Ruusukaalilisuke

Esikeitetyt ja paistetut ruusukaalit sopivat erinomaisesti raakamakkaroiden lisukkeeksi.

Moderni porilainen

ML 5 21 Makkararuoat huokuvat tarinoita makkaravuoka 002 Pikkelöidyt kasvikset tuovat legendaarisen porilaisen uudelle tasolle.

Useimmilla paikkakunnilla makkarapihvistä, sipuliteemakkarasta tai metsästäjän makkarasta valmistettua leipää kutsutaan porilaiseksi. Kahden vuokaleipäviipaleen välissä on makkarapihvi ja muita täytteitä. Suomessa hampurilaisia on saatavana monessa eri laatuluokassa, mutta porilaisissa saattaisi piillä uusi kaupallinen mahdollisuus. Uudelle tasolle porilainen nousee käyttämällä pikkelöityjä kasviksia sekä erilaisia kastikkeita.

Tuotesuositukset

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä