HK Maakarit® Chef´s -tuoteperheeseen Serko Rantasen kehittämä makkara

Käsintehdyistä, maistuvista ja lihaisista makkaroista on tullut salonkikelpoinen ruoka, jota tilataan myös huippuravintoloissa. BW-ravintoloita luotsaava keittiöpäällikkö Serko Rantanen kehitti oman makkaransa HK Maakarit® Chef´s -sarjaan.

Julkaistu

makkara-annos vaalealla poydalla

Artesaanimakkarailmiöstä innostuneena Serko Rantanen lähti hakemaan kehittämäänsä makkaraan uusia ja raikkaita makuja. Juustomakkaroita ja chilimakkaroita on markkinoilla jo runsaasti, joten mies ajatteli tehdä valtavirrasta poikkeavan makkaran. Tulisuudelman sitruksinen makumaailma johdattaa makkaranystävät Aasiaan, maanosaan, jonka eri ruokakulttuurit ovat tulleet Serkolle tutuksi vuosien varrella. Porsaan- ja broilerinlihasta valmistetun artesaanimakkaran lihaisa maku yhdistettynä kookosmaitoon, sitruunaruohoon ja limeen luovat makunautinnon, joka muistetaan.

makkaroita puupöydällä

Makkaroistaan liha-alan taitaja tunnetaan

HKScanin omat makkaramestarit eli HK Maakarit® valmistavat Vantaan Pakkalassa perinteisiin kädentaitoihin luottaen artesaanimakkaroita, jotka ovat valloittaneet koko kansan sydämet. HK Maakarit® makkaroissa maistuvat suomalainen liha ja lempeä leppäsavu ryyditettynä aidoilla mausteilla. Vähittäiskaupoissa myytävää sarjaa täydentää ammattikeittiöasiakkaille suunnattu HK Maakarit® Chef´s Special -sarja, joka on Suomen arvostetuimpien keittiömestarien käsialaa. Sarjasta löytyy klassikkomakkaroita maailmalta ja keittiömestarien taidonnäytteitä koto-Suomesta.

HK Maakarit® Chef´s Special – kun makkaran on paras olla paras!

Keittiöpäällikkö Serko Rantanen

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä