Erityisen erikoinen lihapiirakka

Grilliruoankin tulee uudistua pysyäkseen puheenaiheena. Klassikot herättävät uudella tavalla huomiota, kun niistä tehdään signature-annoksia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kun grillillä pikkelöidään itse kaalia ja tarjoillaan omatekoista munakokkelia, erotutaan teollista mättöä tarjoilevasta kilpailijasta. Kun vielä nämä kaksi lisuketta yhdistetään aitoon Suomi-klassikkoon, lihapiirakkaan, ollaan lähellä yöllistä nakkikioskinirvanaa.

Pikkelöity kaalisuikale ja munakokkeli soveltuvat erinomaisesti lihapiirakan täytteiksi, tulipa signature-lihapiirakkaan nakkia tai ei.

Erilaiset ja modernit annokset jäävät myyntimäärissä usein klassikoiden jalkoihin. Ne kuitenkin viestivät kyvystä uudistua ja pitää valikoima mielenkiintoisena. Ainakin spesiaaliannoksilla voi erottautua, herättää keskustelua ja pitää grillikioski asiakkaiden top-of-mindissa.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä