Terassikauden ratkaisut Astiatukku Kesprosta

Astiatukku Kesprosta saat kattavasti ratkaisut ravintolan tai kahvilan terassille laseista ja tarjottimista pizzalautasiin ja fast food -tuotteisiin.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Takatalven yllätettyä kesäiset terassit tuntuivat kaukaiselta ajatukselta. Ilahduttava totuus on kuitenkin, että terassikausi on käsillä ihan tuossa tuokiossa! Huolellinen suunnittelu ja ajoissa tehdyt astiahankinnat varmistavat kiireisen kesäkauden sujuvuuden.

Valitse oikeanlaiset lasit terassikäyttöön

Terassikäytössä toimivat tukevan malliset sekä tehokkaasti käsiteltävissä ja pinottavissa olevat lasit. Bormioli Roccon ja Arcorocin juomalasit ovat karkaistu kestämään mekaanista kulutusta, lasin reunat eivät lohkeile eivätkä naarmuunnu herkästi. Laseilla on täydellinen pinoutuvuus, joten lasipinoista saa muodostettua vakaita, suoria rivejä. Voit tarjoilla niistä sekä kuumia että kylmiä juomia.

Ostoslistalle:

Astiatukku terassikausi Bormioli Rock Bar 1500x1000

Helppous on avainsana kesäkauden kiireessä. Mittaviivalliset lasit ovat käteviä sujuvoittamaan toimintaa terassilla, kun tasalaatuinen tarjoilu onnistuu myös vauhdikkaammassa tahdissa.

Ostoslistalle:

Astiatukku terassikausi viinilasit 1500x1000

Kesä on rennon syömisen aikaa

Kesällä ja erityisesti terassilla korostuu rento syöminen. Pizzat, burgerit ja salaatit tekevät kauppansa. Lautasissa on hyvä huomioida myös hyvä kulutuksen kesto ja toiminnallisuus. Tästä esimerkkinä Lubianan pizzalautaset, joita on saatavilla kahdessa eri koossa. Astiatukku Kesprosta saat myös erilaiset korit leivän sekä ranskalaisten ja muiden fast food -tuotteiden tarjoiluastioiksi. Aterimista Amefan pihviveitset ja -haarukat ovat tukevatekoisia ja -mallisia, mutta samalla kevyitä käsitellä muovivartensa ansioista. Tyyliltään ne sopivat myös mainiosti terassikäyttöön.

Ostoslistalle:

Astiatukku terassikausi pizza ja olut2 1500x1000

Onko Astiatukku Kespro ennestään tuttu?

Astiatukku Kespro tarjoaa monipuolisen ja laajan, tuhansien tuotteiden valikoiman ravintoloille ja ammattikeittiöille. Meiltä saat kattavat ratkaisut niin salin kuin keittiönkin puolelle. Kespron astiamyyjät auttavat mielellään valitsemaan astiat juuri sinun liiketoimintaasi sopiviksi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä