Lihavinkki: Maistuva lounas syntyy helposti lammaspihveillä

Kypsä, valkosipuli-yrttivoilla täytetty lammaspihvi on herkullinen lounasruoka, joka herättää asiakkaiden mielenkiinnon. Se on täydellinen yhdistelmä mureaa lammasta ja valkosipuli-voitäytettä. Listasimme syyt valita se ravintolan listalle.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Lagerblad Foods

Kaupallinen yhteistyö

Lagerblad Foods

Miksi valita kypsä, valkosipuli-yrttivoilla täytetty lammaspihvi ravintolan ruokatarjoiluun?

1 – Helppoa

Lagerblad Foodsin valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvit sopivat erityisesti lounastarjoilun pääruoaksi helppoutensa ansiosta: ne ovat valmiiksi kypsiä, joten pihvit on helppo ja nopea tarjoilla. Lisäksi ne ovat hyvä vaihtoehto alkupalaksi tai osana tapas-lautasta.

2 – Maukasta

Valkosipuli-yrttivoi antaa pihville upean maun ja kosteutta. Tarjoile pihvit paahdettujen perunoiden, salaatin tai couscousin kera.

3 – Sopii kaikille lisukkeille

Lammaspihvien pariksi sopii lähes mikä tahansa lisuke. Yhdistä erilaisten juuresten, salaattien ja pyreiden kanssa. Kokeile myös erilaisia vaihtoehtoja, kuten paistettuja sieniä, karamellisoitua sipulia tai vuohenjuustoa.

4 – Juhlava herkku pääsiäissesonkiin

Valkosipuli-yrittivoilla täytetty lammaspihvi on täsmätuote myös pääsiäispöytään. Luo annos, joka sopii ravintolan teemaan ja tunnelmaan. Käytä korkealaatuisia raaka-aineita parhaan maun takaamiseksi. Pääsiäisen ajan teematarjoilu voi alkaa hyvissä ajoin – ja jatkua myös pääsiäisen jälkeen.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä