…ja jotain pikkelöityä!

Pääruokien toteuttaminen usealla eri tavalla voi olla haasteellista ja aikaa vievää. Suunnittelumalli, jossa kaikki annokset koostuvat neljästä osasta, voi helpottaa keittiön arkea merkittävästi. Mutta miten 3+1-ideologia toimii käytännössä?

Julkaistu

3+1-annosideologiassa pääruoka kootaan neljästä elementistä: annoksessa on huolellisesti valmistettu proteiini, lisuke, proteiiniin sopiva kastike ja pikkelöity elementti. Ideologia selkeyttää à la carte -annosten pääruokafilosofiaa ja varmistaa, että jokainen pääruoka toteutuu ravitsemuksellisesti tasapainoisena.

Pikkelöidyn elementin tuominen annokseen on monella tapaa nerokasta: Pikkelöityjen kasvisten systemaattinen hyödyntäminen vähentää tarvetta paistokapasiteetille, joka muutenkin on usein ruuhkainen ravintolan keittiössä.

Pikkelöinti on monipuolinen tekniikka, jota voi soveltaa lähes kaikkiin kasviksiin. Samalla pikkelöinti lisää nestettä raaka-aineisiin, mikä vähentää niiden käyttöpainoa annoksessa.

Pikkelöinti on hieno tapa tuoda annoksiin raikkautta, hapokkuutta ja mielenkiintoisia makuja. Se voi olla myös annoksen visuaalinen elementti ja tehdä annoksesta mielenkiintoisemman. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä – pikkelöidyt kasvikset ovat trendikkäitä ja herkullisia.

Tuotteet Kesprosta

Juomasuositus

Cuvee Les Deux Terroir Sauvignon Blanc Ranska, Loire, 12,90 plo

Annokset, joissa on pikkelöityjä komponentteja, kannattaa yhdistää viinin kanssa, jossa korostuu raikkaus ja hapokkuus, sillä ne tasapainottavat ruoan hapokkuutta ja mausteisuutta. Loiren alueen runsashappoinen, sitruksinen ja kevyen yrttinen Sauvignon Blanc on hyvä valinta, kun lautasella on kalaa ja pikkelöityjä kasviksia.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä