4+1 vinkkiä käyttövalmiista Menu Wok mixistä

Syksyn uutuustuote, Menu Wok mix parsakaali, on heti käyttövalmis, monipuolinen tuote. Wok mixissä on kesäkurpitsaa, porkkanaa, parsakaalia, sipulia sekä punaista, keltaista ja vihreää paprikaa sopivana sekoituksena.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

1. Salaattiin

Menu Wok mix on erinomainen lisä, kun haluat valmistaa ruokaisia salaatteja esimerkiksi buffetpöytään. Sekoita se esimerkiksi keitetyn ja jäähdytetyn bulgurin, couscousin tai kvinoan kanssa. Muista myös Menu Kaurarouhe. Mausta.

2. Sosekeittoon

Menu Wok mix on erittäin hyvä ratkaisu nopean sosekeiton valmistukseen. Lisää joukkoon hieman perunaa ja kermaa tai hyödynnä Menu Perunakeittopohjaa.

3. Wokkiin

Menu Wok mixistä valmistuu nopeasti herkullinen ja värikäs wokki. Paista kasvikset ja haluamasi proteiini, lisää keitetyt nuudelit sekä kastike.

4. Vegaanipihvit

Sekoita Menu Kikhernejauhoja kylmän veden kanssa. Lisää joukkoon Menu Wok mix, mausteita sekä yrttejä. Paista pienellä pannulla öljyssä kypsiksi. Näin saat rapeat, tuoreutta huokuvat oman keittiön kasvispihvit helposti.

+ 1 Pikkelöitynä

Menu Wok mix soveltuu pikkelöitäväksi sellaisenaan. Voit lisätä joukkoon halutessasi muita valmiiksi leikattuja kasviksia, esimerkiksi Menu Valkokaalisuikaleita. Wok mix toimii pikkelöityjen kasviksien värinä ja tuo samalla monipuolisuutta yksinkertaisiin kasviksiin.

  1. Valmista 200 g pikkelilientä.
  2. Sekoita liemi suhteessa 1 osa valkoviinietikkaa, 1 osa sokeria ja 1 osa vettä.
  3. Kiehauta niin, että sokeri sulaa. Kaada 1 kg Menu Wok mix -vihanneksia vakuumipussiin. Lisää pikkeliliemi.
  4. Vakumoi ja anna levätä vähintään vuorokausi.

Joonas Hämäläinen ja Maarit Mäkelä ovat Kespron Food Solution Managereita Kespron Food Solution Managerit Maarit Mäkelä Lahden Foodsterista ja Joonas Hämäläinen Oulun Foodsterista ratkaisevat arjen ongelmia ja vinkkaavat oikotiet ravintolakeittiössä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä