Lihavinkki: Kolme syytä valita ravintolaan kotimaiset Well Beef Special -täyslihapihvit

Vain suomalaista naudanlihaa ja ripaus suolaa! Well Beef special on aina tuore ja tasalaatuinen. Käsintehdyn oloinen 100 % täyslihapihvi sopii esimerkiksi fast casual- ja a la carte -ravintoloihin.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Kaivon Liha Kaunismaa Oy / Well Beef Ltd.

Kuvat

Adobe Stock

Kotimaisesta naudanlihasta tinkimättömällä ammattitaidolla Turussa valmistetut Well Beef Special -täyslihapihvit tehdään täysin ilman ylimääräisiä lisä- ja täyteaineita. Tuotteessa käytetään vain suomalaista naudanlihaa ja hieman suolaa. Laadukkaasta lihasta syntyy maistuvin pihvi, siksi kaikki pihvit tehdään paikan päällä leikatusta naudanlihasta. Raakapakasteen säilyvyys on myös erinomainen.

Miksi ravintolan kannattaa valita juuri Well Beef Special -pihvisarja omaksi ratkaisukseen? Listasimme kolme tärkeintä syytä:

1 – Vain suomalaista naudanlihaa ja ripaus suolaa

Well Beef Special -tuotesarja käyttää ainoastaan suomalaista naudanlihaa, joka tunnetaan ympäri maailmaa korkealaatuisena raaka-aineena. Suomalaisessa naudanlihassa on erinomainen maku ja rakenne, ja se on valmistettu vastuullisesti ja kestävästi.

2 – Tasalaatuisuus takaa onnistumisen

Well Beef Special -täyslihapihvit ovat aina tasalaatuisia. Niiden liha leikataan paikan päällä Turun tehtaalla 100 % kotimaisesta, aina tuoreesta naudasta. Tämä tarkoittaa, että ravintolat voivat tarjota asiakkailleen aina samanlaista, korkealaatuista tuotetta, joka ikisellä kerralla.

3 – Käsintehdyn oloisia täyslihapihvejä monenlaisiin annoksiin

Well Beef Special -pihvit ovat käsintehdyn oloisia ja sopivat monenlaisiin ruokalajeihin, kuten hampurilaisiin, sandwich-annoksiin ja pihviannoksiin. Ravintolat voivat luoda monipuolisia ruokalistoja hyödyntämällä tätä monikäyttöistä tuotetta.

Tuotesarjan täyslihapihvit ovat aina tuoreita ja säilyvät hyvin, mikä tarkoittaa hävikin vähenemistä ja säästöä. Vastuullisesti tuotettu kotimainen naudanliha on turvallinen ja maistuva vaihtoehto!

Kiinnostuitko? Tilaa Well Beef Special tuotteet Lihatukku Kesprosta!

  • 21569709 Well Beef Special Täyslihapihvi 120 g
  • 21217119 Well Beef Special Täyslihapihvi 150 g

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä