Uusia ideoita pikaruokaan

Instagramissa on jo yli 25 miljoonaa hakutulosta hastagille #burger, mikä kertoo siitä, ettei burgereiden suosio ole ainakaan hiipumassa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Pikaruoalla voi ottaa kantaa ja vaikuttaa valitsemalla vastuullisia raaka-aineita. Ostamalla ainekset Kesprosta varmistat tarjoamasi ruoan vastuullisuuden, sillä vastuullisuustyö on tehty meillä jo puolestasi. Asiakkaiden kiinnostusta ja kassan kilinää voi kasvattaa erilaisin kampanjatuottein, sillä pikaruoan klassikot taipuvat hyvin erilaisiin teemaviikkoihin.

Esimerkiksi kebabista tulee salonkikelpoinen, kun annos kootaan lautaselle. Raaka-aineet pääsevät kauniimmin esille, eikä niiden kulutus kasva. Instagram-kelpoinen kebab on valmis!

reinin liha tuplajuusto-sipuli burger 0054 Premium-luokan burgertäytteet tarjoaa Reinin Liha.

Lisää täytettä burgeriin

Keksi klassikko uudelleen pienellä vaivalla: nosta burgerannoksen hintaa lisäämällä sämpylän väliin jotain uutta ja houkuttelevaa.

Tuplaproteiini

Pihvin kaveriksi briskettiä, pulled porkia tai laadukkaita leikkeleitä, kuten Menu Milanon salamia tai Menu Kypsää aamiaispekonia.

Extrajuusto

Perusburger muuttuu hetkessä premiumiksi kahden juuston kombolla. Toinen juusto voi olla vaikkapa herkullinen Menu Mieto sinihomejuusto.

Hyvä pihvi

Kahden sämpylänpuolikkaan väliin aseteltujen täytteiden vaihtoehdot ovat rajattomat, joten anna palaa ja tee liikeideasi näköinen burgeri.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä