Inspiraatiota ja vastuullisia raaka-aineita lautasannoksiin

Ravintolan a la carte -ruokalistaa suunnitellessa on hyvä huomioida, että ruokalistan annosten raaka-aineet ovat laadukkaita ja vastuullisia.

Julkaistu

Teksti

Juustoportti & Kespro

Kaupallinen yhteistyö

Juustoportti

Vastuullisuuden eri vaatimuksiin voidaan tehokkaasti vastata, kun hankitaan kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Vastuullisen ruoan ei kuitenkaan aina tarvitse olla tehty suomalaisista raaka-aineista. Vastuullisuus syntyy enemmänkin yksittäisten tuottajien teoista, eikä se ole riippuvainen maasta tai kansallisuudesta. Tärkeämpää on, että ruoan tuotantoketju on läpinäkyvä ja jäljitettävä.

Varmistamalla vastuullisten raaka-aineiden käytön annoksissa, voi ravintola avoimesti viestiä tekevänsä kestäviä valintoja ja valmistavansa ilmastoystävällistä ruokaa.

Vinkki helppoon annokseen!

4 raaka-ainevinkkiä

Karitsa

Tarjoamalla Reinin Lihan suomalaista karitsaa voi ravintola olla varma, että lihatoimittajasi tuntee karitsan kasvatuksen, liha on laadukasta ja vastuullista.


Vuohen Grand Reserve- juusto

Tiesitkö, että myös Suomessa valmistetaan korkealaatuisia vuohenmaitojuustoja? Käsityönä tehty ja pitkään aidossa juustokellarissa kypsytetty vaalea, kova, maukas ja vivahteikas Vuohen Grand Reserve -erikoisjuusto on tehty suomalaisesta maidosta, ja se on palkittu kultamitalilla Tirolissa kansainvälisessä premium-juustojen kilpailussa. Tuo lisäarvoa annoksiin kertomalla juuston tarina asiakkaallesi! Viimeistele perunaterriini tai risotto Vuohen Grand Reservella.


Sienet

Sienet soveltuvat ala carte -annoksiin vuoden ympäri ja kasviperäisinä tuotteina tukevat samalla sekä yksilön että ympäristön hyvinvointia. Kespron laajasta sienivalikoimasta löytyy eri makuisia ja suutuntuman tarjoavia sieniä, joista teet persoonallisia esimerkiksi paistamalla tai pikkelöimällä.

lanseeraus 02-23 casual dining siika-annos Lautaset Astiatukku Kesprosta: Bonna Lunar Ocean & Bonna Sphere Ocean.

Siika

Valitsemalla ravintolan ruokalistalle raaka-aineeksi Kalatukku E. Erikssonin laadukkaita ja vastuullisesti pyydettyjä kalatuotteita, voi ravintola olla varma, että kala on WWF:n suositusten mukaista.

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä