Burgeritrendi on yhä vahva

Premium-burgereiden kova kysyntä jatkuu. Ravintoloiden ruokalistoilla burgerivalikoima kannattaa arvioida tarkasti, jotta ei menetetä mahdollista myyntipotentiaalia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kalatukku E. Eriksson & Kespro

Hampurilaiset ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomessa ja niitä nautitaan reippaaseen tahtiin. Suomalaisten tärkein kriteeri burgeria valitessa on maku, mutta myös hinta, tuoreus ja houkutteleva ulkonäkö ovat seikkoja, joihin asiakkaat kiinnittävät huomiota.

Premium-burgerin erottaa tavallisesta hampurilaisesta raaka-aineiden laatu ja tarkkaan harkitut täytteet ja lisäkkeet. Myös sesonkiajattelu ja paikalliset raaka-aineet nostavat annoksen laatumielikuvaa. Annos myös valmistetaan aina vasta asiakkaan tilauksesta.

Lohiburger-grillissä 1500x1000

Näillä burgerivinkeillä onnistut!

1. Panosta laatumielikuvaan

Burgerisämpylässä tulisi olla kuohkea rakenne, joka ei murene käsiteltäessä. Siemenillä tai ripotteilla viimeistelty sämpylä nostaa burgerin laatumielikuvaa.

2. Valitse sopiva burgeripihvi

Burgeripihvissä pitää olla tarpeeksi rasvaa, oikea suola ja sisälämpötila sekä hyvät paistopinnat. Kiirepiikeissä paksumpiin burgerpihveihin voi ottaa värin etukäteen ja esillelaittaessa käyttää uunin kautta. Sopiva burgeripihvi on esimerkiksi Menu Karitsan burgerpihvi, Menu Poroburgerpihvi tai Menu Rotukarjan hampurilaispihvi.

Älä unohda kasvis- ja kalavaihtoehtoja! Onko valintasi Menu BBQ-vegeburgerpihvi vai esimerkiksi Kalatukku E. Erikssonin Lohiburgeri?

3. Varmista makujen tasapaino

Täydellisessä burgerissa on olennaista makujen tasapaino. Täytteistä pitää löytyä niin happoa kuin täyteläistä makua antavaa umamia. Salaatti tuo burgeriin raikkautta ja rapeaa purutuntumaa. Trendiburgerien täytteet hakevat makumaailmansa nyt Kaukoidästä.

4. Hyödynnä sesongin raaka-aineet

Lisäkkeillä on helppo nostaa laatumielikuvaa. Kesällä fritatut uudet perunat ja varhaiskaalista aasialaisittain tuunattu coleslaw viestivät ravintolan sesonkiajattelusta.

lounas&deli smashburger 0280 II 1500x1000

Smash-burger on yhä in

Hampurilaisen herkullisuus perustuu pihvin kunnolliseen, reunoilta rapeaan paistopintaan. Parilan on oltava todella kuuma! Lisämakua ja -arvoa burgeriin saa kylmänä käytettävästä Menu Cheddarjuusto-, Béarnaise- tai Hollandaisekastikkeesta.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä