Yksinkertaisesti paras burgeri

Hampurilaisen voittokulku jatkuu. Juustohampurilainen on klassikko ja selkeydessään monen ravintola-asiakkaan suosikki. Laadukkaasti yksinkertaistettu burgeri tarkoittaa ravintolalle myös viivan alle jäävää katetta.

Julkaistu

Yksinkertaisimmillaan Yhdysvalloissa vuonna 1935 keksitty klassikkoburgeri kootaan muutamasta raaka-aineesta. Alunperin pihvin päälle asetettiin juustoviipale ja leivän välissä mausteina käytettiin vain ketsuppia ja suolakurkkua. Konsepti toimii yhä, mutta pienellä tuunauksella on mahdollista nostaa sekä laatumielikuvaa että katetta.

Tee paras burgeri näin

1. Valitse hieman pienempi pihvi

Kate kiittää kun hampurilaiseen valitsee hieman pienemmän pihvin. Tällöin myyntihintaa voi jopa laskea kampanja-annoksen kulurakenteeseen sopivaksi. Menu-sarjan laadukas uutuustuote on kotimaisesta naudanlihasta valmistettu 120-grammainen 18 % Menu Naudan Burgerpihvi. Kokeile myös Menu Rotukarjan hampurilaispihvi. Kauden parhaat lihat ja lihatuotteet ammattilaisille tarjoaa Lihatukku Kespro.

2. Mikä on sopiva burgerijuusto?

Kuten cheeseburgerin nimikin kertoo, juusto on tärkeä ainesosa. Cheddarjuusto on klassinen valinta, mutta hampurilaisen väliin sopii moni muukin juustolaatu. Tärkeintä on, että juusto sulaa herkullisesti hampurilaisen välissä.

Kokeile esimerkiksi Menu Cheddarjuustoviipale, Menu Cheddarsulatejuustoviipale, Menu Pepperjack sulatejuustoviipale sekä Menu Monterey Jack sulatejuustoviipale.

3. Löydä paras burgerikastike

Burgeriin tarvitaan aina myös sitä mehevöittävä kastike. Menu-sarjassa on monia erilaisia vaihtoehtoja, kuten Menu Cheddarjuustokastike.

4. Muista lisäke

Pikkelöity kelta- tai punasipuli on edullinen hampurilaislisäke, ja se säilyy hyvin kylmässä.

5. Kruunaa burgeri parhaalla sämpylällä

Sämpylä on hampurilaisen käyntikortti. Hyvä hampurilaissämpylä on rapea, kuohkea ja helppo haukata. Erilaisilla sämpylöillä perusburgeria on helppo päivittää, kuten Menu Kaura-speltti hampurilaissämpylä. Hampurilaisateria ei ole ateria ilman lisäkettä.

MN0522 pikkuperunat 1

Mausteiset perunat burgerille

Tarjoa juustoburgeri friteerattujen, puolitettujen pikkuperunoiden kanssa. Menu Rub-mausteseoksilla perunoille saa uusia herkullisia makutwistejä.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä