Lihatukku Kespro

Lihatukku Kespron valikoima on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiöiden tarpeita ja helpottamaan ravintoloiden arkea. Meiltä saat ratkaisut jokaiseen liikeideaan.

Lihatukku Kespron valikoima on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiöiden tarpeita ja helpottamaan ravintoloiden arkea. Meiltä saat ratkaisut jokaiseen liikeideaan.

Lihatukku Kespro tarjoaa sujuvamman arjen!

Lihatukku Kespron valikoima sisältää suuren osan kotimaisten lihatalojen tuotteista, arvostetun Menu-tuotesarjan lihat ja lihajalosteet sekä laadukkaat, kansainväliset Kespron maahantuomat tuotemerkit, joilla on mahdollisuus erottautua muista. Kespron asiakkaana olet vapaa valitsemaan juuri omaan liiketoimintaasi parhaiten sopivat raaka-aineet esikäsittelyn, hinnan ja alkuperän mukaan. Reinin Liha on osa Kesproa, joten pienen liha-alan artesaaniyrityksen karitsat, mallaspossut ja muut laadukkaat lihatuotteet tavoittavat Kespro logistiikan avulla asiakkaat valtakunnallisesti. Kun valitset Kespron, sujuvoitat arkeasi ja saat yhdellä toimituksella kaikki tarvitsemasi. Tai hyödynnät noutotukkuja tekemällä raaka-ainetäydennyksiä juuri silloin, kun sinulle sopii. 

Lihatukku Kesprosta vaihtoehto jokaiseen liikeideaan

Arkea helpottavat ratkaisut – saat kaikki samasta paikasta

Reinin Liha on osa Kesproa

Liha ja lihavalmisteet ravintolaan Kesprosta

Lihatukut palvelevat: tutustu valikoimaan tai kysy lisää myyjältäsi!

Artesaanityötä ja laatua: Reinin Liha on osa Kesproa

Reinin Liha on pieni liha-alan artesaaniyritys, jonka strategiassa painottuvat korkea laatu ja käsityö. Osana Kesproa yrityksen toimintaa ohjaa kokonaisvaltainen vastuullisuus: eläinten hyvinvointi, ruhon monipuolinen hyödyntäminen ja jäljitettävyys. Keskeisimpinä pääraaka-aineina Reinillä ovat suomalainen karitsa, nauta ja porsas. Karitsat ja mallaspossut saapuvat tuotantoon kokonaisina ruhoina, leikkaajina työskentelevät vain todelliset liha-alan ammattilaiset. Reinin brändituotteiden lisäksi yrityksen laadukkaita tuotteita löydät myös Kespron Menu-tuotteiden sarjasta, sillä Reini valmistaa useita Menu-merkin tuotteita naudan burgerpihvistä karitsan ylikypsään lihaan ja raakamakkaroihin asti.

Hyödynnä eri ruhonosat monipuolisesti keittiössä

Eri ruhonosien luova hyödyntäminen on vastuullista, oli kyse mistä tuotantoeläimestä tahansa. Kespron laajasta lihavalikoimasta löydät varmasti sopivan lihan ja ruhonosan ravintolan eri tarpeisiin. Käyttämällä monipuolisesti eri lihan osia, saat myös vaihtelua ruokalistalle.

Katso lisää lihainspiraatiota

Kespron ammattilaisten asiantuntemukseen voit luottaa


Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet.


Apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin.


Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat keskeisessä roolissa koko toimitusketjussa.

Tuoreimmat toimitukset ja saatavuus

Lihatukut Suomessa

Tilaa lihat ja lihajalosteet ravintolaan

Kespron asiakas


Uusi asiakas?