Maistuva lounas tehdään edullisesti suikaleista

Erilaiset lihasuikaleet ovat sekä edullinen että monipuolinen raaka-aine arkilounaalle. Niistä valmistuu nopeita ja ravitsevia ruokia, jotka sopivat niin lautas­annoksiksi kuin buffetpöytään.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Padat, kastikkeet ja aasialaishenkiset annokset ovat klassisia suikaleliharuokia. Suikalelihan voi hankkia valmiiksi kypsennettynä, jolloin se säästää työtunteja keittiössä. Ruokaan suikaleet tuovat lihaisaa makua ja rakennetta. Erilaiset suikalelihat ovat monipuolisuutensa lisäksi verrattain edullisia ja niiden määrää ruoassa on helppo säädellä katetta silmällä pitäen. Listasimme ajankohtaisia lounasideoita Lihatukku Kespron suikalelihoja käyttäen!

6 x suikalelihoista

Gulassi naudanlihasta

Naudanlihasuikale, pakastesipuli, porkkana, paprikajauhe, timjami, tomaattisose, vesi, mustapippuri, chili, laakerinlehti, smetana.

Sinappinen possupata

Porsaan 0-suikale, Rotisseur-sinappi, lihaliemi, kerma, smetana, timjami, herkkusieni.

Naudanliha ja hoisinkastiketta

Naudanlihasuikale, hoisinkastike, paprika, porkkana, vihreäpapu, sipulisuikale.

Kana & sinihomejuustoa

Kanan fileesuikale, sinihomejuusto, valkosipuli, smetana, vesi, paprika, aurinkokuivattu tomaatti, punainen pesto, basililka.

Possuragu

Porsaan 0-suikale, lihaliemi, tomaattimurska, herkkusienilohko, sipuli, salvia, timjami, porkkana.

Meksikolainen kanapata

Kanan fileesuikale, tomaattikastike, chilpotlesalsa, hunaja, sipuli, kidneypapu, limenmehu ja -kuori, korianteri, crème fraîche.

ML 3 23 Maistuva lounas 1 resepti Vinkki! Vaihda lounaan perinteiset perunat tai riisi polentaan ja tarjoile uusia makuja. Vähennä lihan hävikkiä yhdistämällä suikaleet kastikkeeseen vasta juuri ennen tarjoilua.

Resepti: kermainen polenta

Ostoslistalle:

Pohja

Viimeistely

Valmista näin:

  1. Kieuhauta nesteet, lisää polenta ja keitä puuroksi. Jos et tarjoile polentaa heti, jäähdytä se.
  2. Kiehauta maito ja lisää polentapohja maitoon. Lämmitä ja lisää juustoraaste. Jos et ole välijäähdyttänyt polentaa, vähennä nestettä hieman.

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä