Hävikin hallintaa ravintoloiden kesäkaudella kypsien lihojen avulla

Heti käyttövalmiit kypsät ja mureat lihat vastaavat ravintoloiden kesäkauden haasteisiin. Ne ovat tasalaatuisia ja turvallisia ja säästävät aikaa esivalmistelussa ja ruoanvalmistuksessa. Varastonhallintaa helpottaen ne ehkäisevät myös hävikin syntymistä.

20.5.2020

Julkaistu

Heti käyttövalmiit kypsät ja mureat lihat vastaavat ravintoloiden kesäkauden haasteisiin. Ne ovat tasalaatuisia ja turvallisia ja säästävät aikaa esivalmistelussa ja ruoanvalmistuksessa. Varastonhallintaa helpottaen ne ehkäisevät myös hävikin syntymistä.

Ylikypsiä lihoja voi käyttää sellaisenaan lämmitettyinä viipaleina, paloina tai revittynä. Niitä voi myös paahtaa uunissa mausteiden kanssa tai rub-mausteseoksilla sekä mausteöljyillä maustettuina.

Ylikypsät lihat sopivat erilaisiin leipiin sekä hodarien ja burgereiden täytteeksi. Käytä niitä myös wrappeihin, patonkeihin, salaatteihin, kastikkeisiin ja patoihin. Pariloituna tai grillattuna ne sopivat erinomaisesti kesäterassin suosituimpiin lihaplattereihin maustevoin tai maustetun majoneesin kera.

Katso Pulled chicken bagelit -resepti >>

Kypsien lihojen edut tulevat erityisen hyvin esiin, kun on tarjottava ruokaa isolle asiakasmäärälle kerralla. Ruoka valmistuu nopeasti, eikä paistohävikkiä synny.

Hyödynnä näitä tuotteita

21670641 Menu Broilerin koipi-reisi kypsä luuton 1 kg
21218918 Menu Ylikypsä naudan kuve 2 x n. 2 kg sous vide, pa
21218916 Menu Ylikypsä savustettu porsaan kassler 2 x n. 2,8 kg sv, pa
21218917 Menu Ylikypsä naudanrinta 2 x n. 1,7 kg sous vide, pa
21261058 Menu Ylikypsä revitty naudanliha pulled beef 1,5 kg
21104375 Menu Ylikypsä revitty possu pulled pork n. 1,8 kg
21145570 Menu Ylikypsä revitty kalkkuna pulled turkey n. 1,8 kg

Naudan chuck rollia leikkuulaudalla

Chuck roll on ylikypsien lihojen kuningas

Maukas ja mehevä tuote sopii lihaisiin reiluihin annoksiin. Leikkaa Chuck Rollista paksu viipale ja paista se yrteillä ja valkosipulilla maustetussa voissa molemmin puolin pinnoilta rapeaksi. Chuck Roll sopii myös grilliin. Revittynä ja maustekastikkeessa kuumennettuna tai uunissa mausteiden kanssa paahdettuna tuote sopii myös täytettyihin pitaleipiin ja tortilloihin, burgereihin tai uuniperunan täytteeksi. Menu Naudan ylikypsä Chuck Roll on suomalaista lihaa.

21649557 Menu Naudan ylikypsä Chuck Roll etuselkä n. 2,5 kg, pa

Grillattu Chuck Roll, Chicken Wings, paahdetut uudet perunat ja maustevoi Katso grillattu chuck roll, chicken wings, paahdetut uudet perunat ja maustevoi -resepti >>

Trendikästä street foodia

Broilerin siivet sopivat grillilautasiin ja -annoksiin sekä sellaisenaan dippien ja maustekastikkeiden kanssa sormisyötäväksi. Varioi kastikkeita voimakkailla mausteilla, chilikastikkeilla sekä esimerkiksi Menu-rubeilla. Broilerin siivet ovat suomalaista lihaa.

21666693 Menu Kypsä broilerin siipi 4,5 kg, pa Uutuus!

Sopivan rasvainen pluma

Pluma eli porsaan ”sulka”, on porsaan etuselästä leikattu ohut pala. Lihapitoisuus on 88 prosenttia. Pluma sopii paistettavaksi pannulla tai grillissä. Siitä saa lautasannoksia, mutta sitä kannattaa kokeilla myös revittynä ja uunissa paahdettuna salaattien, leipien ja burgereiden täytteenä. Mausteeksi sopivat yrtit, aromaattiset ja voimakkaat mausteseokset sekä -kastikkeet. Kokeile Menu-rubeja maustamiseen!

21592859 Menu Ylikypsä porsaan pluma n. 330 g, 2 x n. 2 kg sous vide, pa

Varhaisperuna-parsa-maustepossusalaatti Katso varhaisperuna-parsa-maustepossusalaatti -resepti >>

Laatukaritsaa Uudesta-Seelannista

Ylikypsä karitsan entrecôte on lähes rasvatonta lihaa. Se sopii korkeatasoisten lautasannosten valmistukseen viipaloituna pannulla tai grillissä paistettuna sekä revittynä nopeisiin pata- ja kastikeruokiin. Lihan mietoa makua tukevat parhaiten yrtit, valkosipuli sekä pohjoisafrikkalaiset tai Lähi-idän mausteseokset.

Katso karitsatagine, kesäkasviscouscous ja minttujogurtti -resepti >>

Tutustu uutuuksiin!

21665314 Menu Demi-glace lihaliemipohjainen kastikepohja 1 l laktoositon gluteeniton
21665315 Menu Vege demi-glace kasvispohjainen kastikepohja 1 l laktoositon gluteeniton

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä