Lihatukku Kesprosta ratkaisut kustannustehokkaan lounaan rakentamiseen

Lounas paljastaa kokin ammattitaidon. Kesprosta löytyy ratkaisut erilaisten keittiöiden tarpeeseen.

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Lounas paljastaa kokin ammattitaidon. Kesprosta löytyy ratkaisut erilaisten keittiöiden tarpeeseen.

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Lounas paljastaa kokin ammattitaidon. Nopeasti ja maistuvasti suurenkin joukon ruokkiva kokki arvostaa hyviä raaka-aineita ja valitsee omaan keittiöönsä sopivan lähestymistavan.

Teetkö kaiken itse alusta alkaen, valikoitko raaka-aineet hyvän hinnan perusteella tai hyödynnätkö esivalmisteltuja, tarpeen mukaan kypsiä tuotteita? Kesprossa on vaihtoehto jokaiseen liikeideaan: huippuraaka-aineita, jos haluat tehdä itse, tarjoushintaisia raaka-aineita tai työtä säästäviä esikäsiteltyjä ja kypsiä tuotteita.

Valmiiksi paloiteltu, jauhettu tai kypsennetty tuote on työtä ja hävikkiä säästävä valinta. Ympäristö kiittää, kun lihansyöjän hiilijalanjälki pienenee. Valitsimme reseptiikan raaka-aineiksi työtä säästävät, kypsät lihat.

Taikinoitu ranskalainen lihapata uunivuoassa

Taikinoitu ranskalainen lihapata

Rapean taikinakuoren alla muhii ranskalainen lihapata. Se syntyy helposti kypsästä naudanlihasta, joka on valmiiksi kuutioitu. Freesaa pekonikuutiot rapeiksi, lisää herkkusieniviipaleet, hillosipuli ja liha. Punaviinikastike ja timjaminoksat viimeistelevät makumaailman. Kiehauta kastike liedellä, siirrä uuninkestävään astiaan ja peitä taikinakannella. Paista kunnes voitaikina on saanut kauniin pinnan.


Elsa Bianchi Malbec -viinipullo

Juomasuositus

  • Elsa Bianchi Malbec

Broileria Yakisoba

Mausta broileripata Korea-maustetahnalla ja valkosipulilla. Lisää vihannessuikaleet ja soija. Tarjoile kastike rapeaksi paistettujen nuudeleiden kanssa, kevätsipulilla koristeltuna.

Chili con carne

Hauduta sipuli, lisää kypsä jauheliha, taco-maustetahna, valkosipulimurska, chili, mustapippuri ja tomaattimurska. Lisää vartin kypsyttelyn jälkeen pataan pavut ja tarjoile riisin kera.

Omenaporsas siiderissä

Valmista näin

  1. Freesaa sipulit ja sinappi.
  2. Lisää porsaansuikaleet, hunaja, siideri ja lihaliemi.
  3. Anna kiehahtaa, lisää kerma ja rosmariini. Suurusta, lisää omenakuutiot ja mausta.
  4. Anna kiehua hieman kasaan ennen tarjoilua.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä