T-luupihvit ovat parasta perinteistä uutta Reiniltä

T-luupihvien aateliset, Porterhouse ja T-Bone, ovat saapuneet Reinin parhaaksi kehuttujen tuotteiden valikoimaan. Nämä grillikunkut erottaa toinen toisistaan ainoastaan sisäfileen määrä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kun kaipaat nopeasti valmistettavaa, todellista cowboyherkkua grillattavaksi, on valintasi aina luullinen pihvi. Muhkeat pihvit sopivat jaettaviin annoksiin ja tuovat näyttävyyttä tarjoiluun ollessaan lähes lautaselle sopimattoman suuria.

Suosittelemme upeaa paistopintaa ja näyttäviä grilliraitoja. Kypsyysasteeksi mieluiten medium, jotta lihan rakenteessa säilyy ”beefyfeeling”, mutta pehmeän fileen rakenne ja hienostunut aromi pääsevät oikeuksiinsa. Mausteita T-bonet tai Porterhouset eivät suolan ja pippurin lisäksi juurikaan kaipaa, mutta aina varmat valinnat ehdolle ovat valkosipuli, paprika, kumina, sinappi, timjami ja jopa ruskea sokeri. Marinointi jätetään luuttomille tuotteille samoin pihvin lepuuttaminen.

Tästä ei juuri pihvi parane.

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä