Lihavinkki: Herkkuruokaa ilman odottelua

Vaativaan makuun sopivat Big Al’s -pakastetuotteet tarjoavat tasalaatuisen ratkaisun nopeaan, huolettomaan ja helppoon hampurilaistarjoiluun. Laaja tuotevalikoima sopii monenlaiseen foodservice-tarpeeseen. Katso myös meksikolaisen hampurilaisen resepti!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kaupallinen yhteistyö

Dencon Foods

Asiakkaat odottavat tasalaatuista, herkullista ruokaa jokaiselta ravintolakäynniltään. Kun aika ei riitä tai työvoimasta on pulaa, apu löytyy huippulaadukkaista valmisratkaisuista. Dencon Foods on tuonut Lihatukku Kespron valikoimiin Big Al’s -tuoteperheen, jonka hampurilaispihvivalikoima on tehty ykkösluokan naudanlihasta.

Vähän parempaa: Prime Burger ja Black Angus -pihvit

Prime Burger -pihvi on täyttä, ensiluokkaista irlantilaista naudanlihaa. Liha on mureaa, mehukasta ja täynnä makua. Liha jauhetaan tuoreena ja siihen käytetään ruhon maukkaimpia osia, kuten luutonta naudanrintaa. Pihvissä on kevyt savunmaku, joka tulee savustetusta merisuolasta. Rasvaa Prime Buger -pihvissä on 24 %. Muodoltaan pihvi on kukkamainen, käsintehdyn näköinen.

Black Angus -pihvien liha tulee nimensä mukaisesti black angus -rotuisten nautojen arvostetusta lihasta. Pihvit on maustettu suolalla ja mustapippurilla, ja ne on muotoiltu pyöreiksi. Rasvaa pihveissä on 22 %.

Molemmat pihvit ovat raakapakasteita. Parhaimman lopputuloksen saa paistamalla ne jäisinä suoraan pakkasesta.

Hiiligrillatut hampurilaispihvit

Valmiiksi kypsennettyjen hampurilaispihvien valikoima sisältää eri kokoisia pihvejä eri tarpeisiin. Yhteistä kaikille on kuitenkin aito hiiligrillin antama aromi.

Kypsät pihvit ovat sulattamalla käyttövalmiita ja niistä voi luoda helposti omaan liiketoimintaan sopivia versioita sämpylää ja mausteita vaihtelemalla.

Maailman makuja talven listalle

Hampurilainen on loistava tuote, sillä sen suosio on vankkumaton. Pakastepihveillä ja -sämpylöillä on helppo taata saatavuus ja minimoida hävikki. Hampurilainen on helppo myydä myös mukaan otettavaksi. Lista on tarvittaessa näppärä uusia vain hampurilaisten täytteitä vaihtamalla. Kokeile esimerkiksi tätä Mexican-hampurilaisreseptiä!

The Mexican Burger

Tee näin:

  1. Paahda briossisämpylä kevyesti pannulla
  2. Aseta rapea jääsalaatti sämpylän päälle
  3. Ripottele salsa jääsalaatin päälle
  4. Paista pihviä kolmesta viiteen minuuttia per puoli tai 75 °C sisälämpötilaan
  5. Aseta pihvi salsan päälle
  6. Lisää reilu määrä guacamolea
  7. Ripottele päälle tortillalastuja.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä