Täytteitä burgeriin, jossa sisin ratkaisee!

Hampurilaisten suosio on korkealla vuodesta toiseen. Snellmanin tapaan tehdyt burgerit tunnistaa laadukkaista raaka-aineista: kotimaisesta lihasta ja maistuvasta majoneesista.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Valmistaja

Kaupallinen yhteistyö

Snellman

Hampurilainen on ammattilaiselle helppo valmistaa, mutta voit erottua laadukkailla ja selkeillä raaka-aineilla ja huolellisella valmistuksella. Vähemmän on enemmän täytteiden määrässä. Hampurilaisia on myös helppo muokata ja saada aikaan erilaisia maistuvia vaihtoehtoja. Lisäksi burgerit ovat suhteellisen edullinen ruoka, johon kaikilla on varaa.

Parhaat tuotevinkkimme hampurilaisten väliin

Snellmanin Burgerjauheliha on todellinen burgerintekijän jauheliha! Snellman käyttää burgerjauhelihan valmistuksessa rasvaisempia lihapaloja ja karkeampaa jauhatusta. Tangosta leikatuissa burgerpihveissä lihan rakenne säilyy parhaana. Lopputuloksena erityisen mureat ja mehevät pihvit.

Näin helppoa on burgerjauhelihan käyttö ravintolassa

  • Käytä pihvien leikkaamiseen sahalaitaista leipäveistä tai erittäin terävää keittiöveistä. Tämä helpottaa leikkaamista suoraan paketin päältä ja pehmeitä jauhelihan syitä vasten.
  • Helposti tasamäärä 80, 120 ja 160 tai 180 g pihvejä.
  • Muotoile pihvistä hieman sämpylää leveämpi.
  • Tee keskelle pieni painauma ja grillaa tai paista.
  • Snellmanin burgerjauheliha on luonnollisesti täysin maustamatonta. Jauha päälle vain merisuolaa ja mustapippuria myllystä. Paljon muuta ei tarvitakaan.

Pekonihampurilainen-vaaka1-Snellman-x1000

Maatiaispossusta valmistetut kypsät pekoniviipaleet viimeistelevät burgerin

Kunnon maatiaispossusta valmistetut kypsät pekoniviipaleet ovat erityisen toimiva ratkaisu burgerin väliin. Löydät pekonin Kespron Snellman-valikoimasta niin viileätuotteena kuin pakasteena. Mehevä, aidosti suomalainen pekoni valmistetaan hitaasti kypsentämällä ja maku viimeistellään aidolla leppäsavustuksella.

Soos ryhma-Snellman-x1000

Muista myös herkullinen majoneesi

Hampurilaisen väliin kuuluu myös herkullinen majoneesi. Soos-majoneeseja valmistetaan intohimolla ja ammattitaidolla Snellmanin omalla tehtaalla Porissa. Makuja löytyy monipuolisesti, mutta Snellman nostaa vinkiksi täysmajoneesin, jota voit käyttää sellaisenaan tai itse tekemäsi makumajoneesin pohjana. Tai Hot chili -majoneesi, joka on lajinsa vahvin ja omaa sopivasti potkua.


Vaihtelua täytteisiin Snellmanin kypsillä lihoilla

Vaihtelua täytteisiin saa helposti myös Snellmanin huolella valmiiksi haudutetuilla lihoilla. Kokeile vaikkapa ylikypsää Hanger steakia, joka on maultaan vahva ja koostumukseltaan mehevän rasvainen. Herkullinen liha pulled beef -burgeriin. Löydät tuotteen Kespron Snellman-valikoimasta niin viileätuotteena kuin pakasteena.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä