Snellman

Suomalaista kunnon lihaa Snellmanilta, ole hyvä!

Snellman on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 70 vuoden ajan. Snellmaniin yhdistetään vahvasti edelläkävijyys, luonnollisuus, kotimaisuus, rehellisyys, avoimuus ja tahto tehdä oikein. Makkaralla ei ehkä muuteta maailmaa, mutta minkälaiselta arvopohjalta tuotteita tehdään – sillä on merkitystä.

Ensiluokkaiset raaka-aineet perhetiloilta

Raaka-aineiden suhteen olemme hyvin valikoivia ja käytämme tuotteissamme ainoastaan 100% suomalaista lihaa, jonka alkuperän tunnemme. Gm-vapaan sian- ja naudanlihan tuottajina meillä on vain Maatilan Parhaat -laatuohjelmaan kuuluvia suomalaisia perhetiloja.

Korkea putsausaste, vähemmän hävikkiä

Pietarsaaren tehtaalla lihat putsataan ja tarkastetaan käsityönä. Lihojen putsausaste on korkea, jotta keittiön hävikki olisi mahdollisimman pieni. Valmiiksi käsitellyt lihakuutiot, pihvit ja paistit säästävät keittiön arvokasta aikaa. Huolella haudutetut kypsät lihatuotteemme ovat maukkaita, mureita ja viimeistelyä vaille valmiita käytettäväksi. Ja koska laatu on meille tärkeää, leikkaamme esimerkiksi kaikki naudan sisäfileepihvit käsin.

Maailman suomalaisinta possua

Snellmanin Kunnon maatiaispossu on satavuotisen jalostustyön tulos ja saat sitä yksinoikeudella vain meiltä. Koska maatiaispossu kasvaa luonnollisesti ja turvallisesti suurikokoiseksi ilman turhaa rasvaa, saadaan siitä tavallista suurempia ja maukkaampia fileitä. Liha on Laatuvastuu-merkitty, eli se on tuotettu tiloilla, jotka kuuluvat eläinten terveydestä ja tuoteturvallisuudesta huolehtivaan sertifioituun, kansalliseen laatujärjestelmään.

Lue lisää täällä.

Tuotekategoria: Kaikki