Huippulaadukkaita Novillo Real -lihoja pannulle ja parilalle

Kespron tuorelihavalikoima täydentyi laadukkailla uruguyalaisilla Novillo Real -rotukarjanlihoilla.

Julkaistu

Novillo Real -lihojen ainutlaatuinen maku ja laatu ovat peräisin Uruguayn viljavalla pampalla laiduntavasta Hereford- ja Angus -rotukarjasta. Eläinten saama viljapitoinen rehu takaa lihan hyvän marmoroitumisen ja antaa sille sen ominaismaun. GMO-vapaa rehu sisältää muun muassa durraa, maissia ja soijaa.

Rehun koostumuksen tarkka seuranta ja optimointi takaavat karjalle hyvän terveyden ja lihalle toivotut laatuominaisuudet. Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen, tuotannon jatkuva laaduntarkkailu, taiten viimeistelty lihanleikkuu sekä tarkka toimitusketjun hallinta lähtömaasta Uruguaysta Suomeen mahdollistavat onnistuneet pihviratkaisut Kespron asiakkaille.

Kespron maahantuomien Angus- ja Hereford-pihvikarjojen lihat takaavat asiakkaalle erinomaisen hinta–laatu-suhteen.

Tuotepäällikkö Laura Kivi pitää viiden erilaisen leikkuun tuoteperhettä hyvänä vaihtoehtona asiakkaille.

– Novillo Real -liha on lihakarjarotuista, hyvin marmoroitunutta ja korkealaatuista rehuruokinnan ansiosta. Tuorelihatuoteperheessä toteutuu hyvä hinta-laatusuhde, Kivi sanoo.

Maminhaa tai kuvetta grilliin

Novillo Real -lihat ovat kiinnostavia grillattavia uutuuksia. Valitse entrecotesta, fileistä, kupeesta, maminhasta - briskettiä lukuunottamatta voit leikata Novillo Real -pihvilihoista sopivan palan grilliin. Rotukarjan maminha, naudan paahtopaistin kärki, on 11,60 euron kilohinnallaan varsin kilpailukykyinen.

– Nämä ovat korkealaatuisia lihoja ja helppoja grillata. Grillaa roseeksi, anna vetäytyä ja sen jälkeen näet, miten laatu huokuu lihasta. Jos grillaukseen haluaa twistiä, lihan voi painella esimerkiksi Menu Rubmausteella tai pyöritellä kevyesti Menu Korea -maustetahnassa, Kespron Food Development Manager Anssi Nurminen vinkkaa.

Novillo Realin laatulihat saatavilla Suomessa vain Kesprosta.

Oikea sisälämpötila tuo lihan parhaat ominaisuudet esiin. Sisälämpötilan voi jättää pari astetta alle halutun lopputuloksen, sillä lihan kypsyminen jatkuu vielä grillauksen jälkeen.

Halkileikattuja naudanlihapihvejä eri kypsyysasteissa Naudanlihan suositeltavat sisälämpötilat: raaka 49°C, medium- 52°C, medium 55°C, medium+ 58°C, kypsä 62°C.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä