Kespron valikoimaan laadukasta Aberdeen Black rotukarjan lihaa

Kespron lihavalikoima täydentyi Aberdeen Black rotukarjan naudanlihalla, joka on peräisin Kaakkois-Australian New-South Walesissa sijaitsevalta Riverinan alueelta.

Julkaistu

Teksti

Ulla Telama

Kuvat

Norvida Oy

Riverina on yksi Australian tuottoisimmista ja monimuotoisimmista alueista, ja sitä kutsutaankin nimellä “the food-bowl of Australia”. Alueen Hereford- ja Angus -rotukarja kasvatetaan perhetiloilla tiukimpien maailmanlaajuisten GAP-standardien mukaan ja lihalla on täysi jäljitettävyys tilalta lautaselle. Nuorta karjaa ruokitaan viljapitoisella rehulla, joka takaa lihan optimaalisen marmoroitumisen, mureuden ja hyvän maun. Rehun koostumusta seurataan tarkasti, jotta se olisi karjalle terveellistä ja antaisi lihalle toivotut laatuominaisuudet. Jokainen ruho luokitellaan marmoroitumisen, rasvan ja lihan värin mukaan. Liha on aina 100 % hormoni- ja antibioottivapaata. Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen, tuotannon jatkuva laaduntarkkailu, taitavasti viimeistelty lihanleikkuu sekä tarkka toimitusketjun hallinta Australiasta Suomeen mahdollistavat onnistuneet liharatkaisut Kespron asiakkaille. "Australialaisten lihojen suosio on säilynyt Suomessa jo pitkään, eikä laantumisen merkkejä näy. Nämä 120 vuorokautta rehuruokitusta nuoresta karjasta saatavat Aberdeen Black lihat ovat laadukas vaihtoehto ravintolakeittiön arkeen”, vinkkaa Kespron lihatuotteista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Sini Vertainen. Lihat maahantuo Norvida Oy.

Aberdeen rotukarja laitumella Rotukarjaa laitumella Australian Riverinassa.

Liha on peräisin nuoresta, avoimen taivaan alla kasvaneesta, enintään 3-vuotiaasta lihakarjasta ja on aina 100 % hormoni- ja antibioottivapaata.

Aberdeen artikkeli entrecote Viljapitoisella rehulla ruokitun nuoren karjan liha on optimaalisesti marmoroitunutta, mureaa ja hyvän makuista.

Aberdeen Black lihat ovat kiinnostavia uutuuksia, joista on moneksi. Valikoimasta löytyy naudan entrecote, sisäfile, kulmapaisti, naudanrinta sekä Picanha, joka leikataan ulkopaistin kärkiosasta. ”Tuotteet ovat loistavia ratkaisuja sekä nopeaan ja helppoon grillaukseen että pidempään kypsytykseen. Grillaa entrecote, sisäfile ja Picanha roseeksi ja anna vetäytyä. Kulmapaisti ja brisketti, eli naudanrinta vaativat pidemmän kypsymisajan”, kiteyttää Kespron Food Inspiration Manager Anssi Nurminen. Kokeile lihan maustamiseen esimerkiksi chilistä ja paprikasta makunsa saavaa Rub-mausteseosta. Paista mehukkaan ja murean lihan lisukkeeksi tuoreita satokauden kasviksia ja tarjoa raikkaiden salaattien kera.

Tuotteet:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä