Crispy chicken, kiitos!

Vaalean lihan kasvavaan kysyntään vastataan nyt artesaaniversiolla crispy chickenistä eli rapeasta paistetusta kanasta. Yhdistä leipään, kauden vihanneksiin ja ranskanperunoihin majoneesin kera ja tarjoile esimerkiksi oluen kaverina.

Julkaistu

Paistetun kanan trendi jatkuu, eikä ihme – pinnalta rapsakka, sopivan suolainen ja sisältä mehukkaan kypsä kana on lohturuokien kärkikastia. Vaaleassa lihassa on runsaasti proteiinia, kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta vain vähän rasvaa. Ennen kaikkea kana maistuu suomalaisille, joten helposti myytävä crispy chicken on oivallinen valinta listalle. Maistuva rapea kana tehdään tietenkin alusta asti itse, mikä tuo lisäarvoa ravintolan asiakkaalle ja antaa keittiölle vapauden varioida maustamista.

Resepti: Crispy chicken

Ainekset:

ML 4 23 Fast Crispy Chicken 2

1. Marinoi

Sekoita mausteet piimään ja marinoi kanan paistileikkeitä vähintään kaksi tuntia.

ML 4 23 Fast Crispy Chicken 3

2. Leivitä

Sekoita riisijauhot, leivinjauhe ja savupaprika. Tuplajauhota kanat riisijauhossa. Vinkki: Riisijauhojen sijaan voit käyttää myös vehnäjauhoja tai riisi-vehnäjauhosekoitusta.

ML 4 23 Fast Crispy Chicken 4

3. Uppopaista

Uppopaista 170-180 asteessa noin viisi minuuttia, kunnes kanat ovat kypsiä. Vinkki: Kanat voi loppukypsentää uunissa.

ML 4 23 Fast Crispy Chicken 5

4. Mausta ja nauti!

Viimeistele annos pikkelöidyillä kasviksilla ja bbq-majoneesilla.

Tuotteet Kesprosta



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä