Kausikana ruokalistoille: Helppo periaate, herkullinen lopputulos

Reseptimallimme helpottaa ammattikeittiöiden arkea, sillä neljän maistuvan elementin variointi tuottaa helposti ja nopeasti lukuisia maistuvia vaihtoehtoja ruokalistoille.

Julkaistu

Teksti

HKScan

Kuvat

HKScan

Kaupallinen yhteistyö

HKScan

Hyödynnä neljän elementin reseptimalli

Kanaisan reseptimme toimintaperiaate on helppoakin helpompi: valitse proteiini, maustetahna, liemi ja kasvikset. Saat kaikkiin aineksiin valmiit määrät ja mitat.

Myös itse valmistus on vaivatonta: Sekoita ensin kastikkeen ainekset keskenään, lisää broilerit ja kasvikset kuumennusastiaan ja lopuksi vielä kastike. Siirrä ruoka esivalmisteluna kylmään odottamaan kuumennusta tai kuumenna tarjolle tarvittava määrä.

Raaka-aineiden ja tuotteiden tilaaminen on helppoa, sillä voit tilata kaikki ainekset Kesprosta. Innostu sesongeista ja teemoista, ja luo niiden pohjalta monipuolisia makumaailmoja.

HKScan kausikana Toscanan kananpoika

Kariniemen Kananpoika on Kausikana-reseptien kirkkain tähti

Vastuullisesti tuotettu suomalainen korkealaatuinen liha takaa tasaisen ja maukkaan lopputuloksen joka kerta. Mehukas ja murea Kariniemen Kananpoika on täydellinen pohja lukuisille eri ruokalajeille. Helpottaaksemme kiireistä arkeasi hieman lisää kypsensimme osan tuotteista käyttövalmiiksi.

Mausta monien makujen maustetahnoilla

HK Tuoremaustetahnojen autenttiset raaka-aineet antavat välittömästi makua ruokaan kastikkeina, marinadeina tai pataruokien kostukkeena. Samalla ne luovat maustamiselle täysin uudet ulottuvuudet.

Tahnat ovat kaikki laktoosittomia, gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia. Lisäplussana mainittakoon, että niiden säilytys ja käyttö on helppoa, sillä ne on yksittäispakattu näppäriin kilon pusseihin. Kokeile rohkeasti eri makuja niin kylmiin kuin kuumiin ruokiin!

HKScan kausikana Marrakesh

Viimeistele liemillä ja väritä kasviksilla

Liemi tuo oman säväyksensä annoksiin, ja samalla se tekee annoksista meheviä. Tuo ruokiin lisää syvyyttä käyttämällä esimerkiksi lihalientä, viiniä tai vaikka kookosmaitoa - vain mielikuvitus on rajana!

Luota suloisen selkeään liemeen, kun haluat kanan maun täydellisesti pääosaksi, ja valitse rohkeasti voimakkaampi liemi, kun haluat rakentaa ruokaan vahvempia makuja.

Teemaan tai sesonkiin sopivat kasvikset tuovat ruokaan rakennetta ja herättävät mielenkiintoa. Käytä niitä kypsennettyinä tai raakoina viimeistelemään makuelämys.

Vinkit Kausikana-konseptin hyödyntämiseen

  • Innostu ja onnistu: Reseptimallimme tekee ruoanlaitosta nopeaa ja vaivatonta. Voit keskittyä luovuuteen ilman kompromisseja laadusta.
  • Pidä ruokalista mielenkiintoisena: Neljällä elementillä saat aikaan lukemattomia makuelämyksiä. Olipa kyseessä sitten klassikko tai uutuus, tämä konsepti taipuu kaikkiin makutoiveisiin.
  • Varmista annosten tasalaatuisuus: Kariniemen Kananpoika ja HK Tuoremaustetahna takaavat maistuvan ja mehukkaan lopputuloksen joka kerta.
  • Inspiroidu sesonkiruoista: Tarjoa asiakkaillesi aina jotain uutta ja herkullista ilman ylimääräistä stressiä.

Herätä ruokalistasi eloon viikosta toiseen ja tutustu lisää Kausikana-tuotteisiin!

HKScan Kariniemen HK logot


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä