Tarjoa kebabia ja palvele uusia kohderyhmiä

Ravintoloitsija, palvele myös uusia kohderyhmiä lisäämällä ravintolan listalle herkullisia kebab-annoksia. Kespron laajasta tukkuvalikoimasta löydät parhaat kebab-tarjontaan sopivat tuotteet sekä myös vegaaniset vaihtoehdot.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & Adobe Stock

Houkuttele kokonaan uusia kohderyhmiä hyödyntämällä ravintolan listalla modernit kebab-annokset. Moderneissa annoksissa liha on usein tarjottu perinteisessä muodossa, mutta lisäkkeiksi on tuotu couscousia, hummusta ja pikkelöityjä kasviksia, jotka ovat olleet vähemmän käytettyjä suomalaisissa kebab-ravintoloissa.

AdobeStock 268263793 kebab Kebab on monipuolinen ja kysytty raaka-aine, joka sopii muun muassa pitaleipien täytteeksi, perinteiseen rullakebabiin tai lautasannoksiin erilaisten lisukkeiden kanssa tarjoiltavaksi. Tutustu myös sopiviin take away -tuotteisiin!

Kebabia monipuolisesti listalle

Kespron Menu-kebabvarras sopii sekä moderneihin että perinteisiin kebabannoksiin. Uusien kebab-annosten tuominen ruokalistalle ei poissulje mahdollisuutta pitää listalla tuttuja ruokalajeja. Tutuilla tuotteilla puhutellaan vanhaa asiakaskuntaa.

"Liiketoimintaa kehitettäessä tuo valikoimiin tuotteita, jotka koetaan houkutteleviksi uusille asiakkaille. Tarjoa siis liha sellaisena kuin se jo ruokalistalla on, mutta tee lisäksi muutama annos, joissa on lisäkkeenä esimerkiksi trendikäs couscous-kasvissalaatti, pikkelöityjä kaaleja ja hummusta. Muita vinkkejä modernin ja trendikkään kebab-annoksen viimeistelyyn ovat esimerkiksi marinoitu kaali, yrtit, talon leipä, maustetut hummukset sekä erilaiset tahnat", kertoo Kespron Foodsterista tuttu Food Development Manager Harri Veckman.

"Vain taivas on rajana mielikuvituksellisten kebab-annosten suunnittelussa! Muista kuitenkin myös viestintä asiakkaille, kun tuot ruokalistallesi uusia makuja", kannustaa Kespron Food Inspirations Manager Anssi Nurminen.

Paras kastikevinkki kebabille!

"Perinteinen Menu Kebabkastike on oiva valinta kebabannoksen peruslisukkeeksi", vinkkaa Veckman.

lounas&deli kebab 0531 vaaka Kun vastuullisuus, laatu ja maku ratkaisevat, valitse Menu-kebabvartaat. Lisäksi Kespron kebabtukkuvalikoimassa ovat muun muassa Well kebab sekä Feelia kebab. Vai olisiko paras kebabratkaisu Menu Kypsä kanakebabviipale?

Perinteinen Menu Kebabkastike on oiva valinta kebabannoksen peruslisukkeeksi.
Harri Veckman, Kespro

Kebab-myynnin aloittaminen on hyvin vaivatonta ja helppoa Lihatukku Kespron Menu Kebabvartaiden avulla. Näin saat uusia asiakkaita ja uutta, kannattavaa liiketoimintaa.

Menu-kebabvartaiden alkuperämaa on Suomi. Vartaat valmistetaan auditoidussa tuotantolaitoksessa korkeiden laatustandardien mukaisesti. Menu-vartaiden valikoima tarjoaa ratkaisut toimipisteesi volyymit ja asiakkaiden makumieltymykset huomioiden.


foodsteri anssi ja harri menu-lehti 2 2021 12 Kespron Foodstereiden ammattilaiset vinkkaavat parhaat ratkaisut ravintoloiden liiketoiminnan kehittämiseen.

Muista myös vegaaniset kebabit!

Vegaaneille sopiva kebab on esimerkiksi seitanista valmistettu kebab. Seitan kebab muistuttaa perinteistä kebabia ulkonäöltään – mausteet kannattaa valita samoin kuin perinteiselle kebabille. Seitan kebabia voi valmistaa joko leikkaamalla itse ohuita siivuja seitanpaistista tai hyödyntämällä Kespron valmiiksi siivutettuja seitantuotteita.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä