Suomi-kebab 2.0

Kebabtrendi käy kuumana ja uusia kebab-ravintoloita syntyy kotimaan markkinoille koko ajan. Vuonna 2024 kebab tehdään paistilihasta tai vebabista ja maustetaan Menu Kebab-kastikkeilla.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Suomen trendikkäin pikaruoka on nyt kebab. Ilmiöksi noussut paistilihasta tehty döner-kebab on tuttu Keski-Euroopassa, mutta valtaa alaa nyt meillä Suomessa. Kasvispohjainen kebab tehdään puolestaan vebabista. Tämä erityisen lihaisan makuinen, vain lämmittämistä vaille valmis kasvislastutuote sopii erityisesti kebab-annoksiin, mutta myös salaattien ja leipien täytteeksi.

Vinkki! Kokeile Menu Vebablastua vegeburgereissa.

Monipuolisuudessaan kebab on voittamaton tuote. Klassisesti se yhdistetään riisin, perunan tai leivän kanssa ja lisukkeena käytetään erilaisia raasteita ja salaatteja sekä mausteisia kastikkeita. Oivia makupareja kebabille syntyy myös pikkelöidyistä vihanneksista ja erilaisista juustoista. Inspiraatiota voi hakea kebabin synnyinseutujen makumaailmoista Lähi-idästä, Keski-Aasiasta ja Välimereltä.

Kespron Menu-tuotesarjan uudet tomaattipohjaiset kebabkastikkeet täydentävät vaativaankin makuun luodun kebab-annoksen. Kasvispohjaiseen kebabiin suosittelemme Menu Vebab -lastuja, joiden suutuntuma on erityisen lihamainen.

Tiesitkö?

Kebabin historia ulottuu 1300-luvulle. Legendan mukaan turkkilainen sulttaani Mehmed II palkitsi uskolliset sotilaansa kebabilla Istanbulin valtauksen jälkeen vuonna 1453. Eurooppaan kebab levisi 1970-luvulla, kun turkkilaiset siirtolaiset perustivat ravintoloita Saksaan ja muihin Euroopan maihin. Suomessa kebab tuli tutuksi vasta 1980-luvulla.

Vinkki!

Menu-valikoiman kebabvartaat uudistuivat: vartaat ovat muodoltaan nyt pyöreämpiä, mikä lisää tuotteiden käytännöllisyyttä. Myös hintoja on tarkistettu alaspäin.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä