Glaseeraamalla makua ja visuaalisuutta

Glaseeraaminen on ammattilaisen mitä näppärin työkalu uudistaa ruokalistan makumaailmaa ja visuaalisuutta. Katso vinkit glaseerauksen kolmeen eri vaiheeseen!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

1. Valitse pääraaka-aine

Valitse proteiini, leikkaa raaka-aine sopiviksi paloiksi ja kypsennä. Parhaimman raaka-aineen kypsennyksen glaseerauksen kannalta saa uppopaistamalla tai hiiligrillissä, mutta myös paistaminen ja uunissa kypsentäminen tuottavat hyvän lopputuloksen.

lanseeraus 2-22 glaseeraus 0020 Vinkki! Käytä pensseliä, kun glaseeraat helposti hajoavia raaka-aineita, kuten vaaleita kaloja.

Ostoslistalle:

Glaseeraus mahdollistaa uusien makujen tarjoamisen helposti.
Anssi Nurminen, Kespro


2. Valmista

Laita lämpimät proteiinit kulhoon, kaada päälle glaseerauskastiketta ja sekoita.

lanseeraus 2-22 glaseeraus 0086 Vinkki! Vältä glaseeraamista valmismarinoitujen ja voimakkaasti maustettujen raaka-aineiden kanssa. Pohdi annoksen lopullista visuaalisuutta myös värimaailman kautta.

Ostoslistalle:

3. Viimeistele

Ripottele koristeet proteiinin pintaan. Tahmaiseen proteiinin pintaan koristeet tarttuvat helposti. Hyödynnä erilaisia siemeniä, yrttejä, muruja, murskattuja pähkinöitä, kuivattuja raaka-aineita, paahdettuja mausteita, crumblea ja muita näyttäviä elementtejä.

Ostoslistalle:


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä